Hjemme bedst

Niels Erik Møller
02.08.2015 21:45

Hej Alle.

Vi har lige været en tur rundt i sydvestlige og vestlige område af Jylland på tre forskellige dejlige campingpladser, vi kunne ikke kladde over service eller rengøring, men vi blev glade da vi ankom til Viborg Sø Camping, kom i deres middags pause men kunne gå ind og finde en plads og få sat vogn op og få lidt at spise, så da kl. blev ca. 14.20 gik vi ned og tilmeldte os i receptionen, det første vi møder er camping mor selv der med et stort smil byder os velkommen og godt i selv kunne fin de en plads.

Men det er ikke det eneste der er bedst ved at komme hjem på en DCU plads, det er at her skal vi ikke huske et kort eller poletter for at gå i bad eller bruge noget andet i fælles køkkenet, og samtidig koster det ikke nær så meget pr. nat selv om vi betaler for to voksne og to teenager.

Samtidig vil jeg sige, at det med den billige pris er noget vi alle bør tænke over, og ikke bare lade det varme vand løbe, for vi skal huske at jo mere vi bare bruger eller sviner så der skal gøres mere rendt jo dyrere bliver det,
og der er kun os campister til at betale.

Kan i nu have en god efterårs sæson.

De bedste camping hilsner.

Niels Erik