El forbrug på campingplads

04.07.2015 18:14

Er for første gang begyndt at bruge el på campingpladser, men undrer mig at det stik man sætter i el skabet på campingpladsen ikke kan låses, hvis nogen skifter ens stik ud med deres eget el nummer på el skabet & senere tilbage igen kommer man vel til at betale deres forbrug medmindre man selvfølgelig opdager denne form for snyd.

Er der nogen måde man kan sikre sig mod denne form for snyd ?

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 1

Joan Petersen
04.07.2015 19:04

El-snyd

Nu kommer det vel an på, om man betaler fast døgnpris på el eller om man betaler efter måler.

Hvis din nabo også betaler f.eks. 30 i døgnet for el og du betaler det samme, er der jo ingen mening i at skifte stikdåse.

Hvis det er efter måler, kan du sikkert aflæse tælleren og følge dit forbrug.

Der er mange forskellige måder at få el på, på campingpladserne. Nogle steder med måler som man får med fra receptionen, når man checker ind - andre steder kan måler aflæses i skabet, og et sted hvor vi ofte vintercamperer, kan du selv tænde og slukke for el med en sms, hvor du også får en sms med forbrug. Hver gang vi forlod pladsen efter weekenden sendte vi en sms, hvor vi afbrød. Når vi skulle af sted igen, ny sms hvor vi tilsluttede strømmen. Ingen kunne tage strøm fra vores stik, når vi havde afbrudt strømmen. Nogle steder låser campingfatter også skabet, hvor stikkene sidder.

Når alt det er sagt, har jeg aldrig hørt om nogen, der har "lånt" strøm fra andre, og i alle år jeg har læst på debatterne, har jeg så vidt jeg husker, heller ikke læst om det. Det kan selvfølgelig have været noget, men jeg tror altså ikke, det er et problem.

Venlig hilsen Joan