Camping på Ærø

Erik Larsen
28.02.2017 13:55

Vi planlægger en tur til Ærø med campingvogn og er bekendt med, at der findes 3 mindre pladser i henholdsvis Marstal, Ærøskøbing og Søby. Vi har intet kendskab til pladserne, så derfor er vi interesseret i lidt oplysninger fra andre campister om pladserne.

Mvh.

Erik Larsen

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 3

Ulrik Dahl
01.03.2017 15:53

Camping på Ærø

Hej Erik
Vi var på Ærø forrige sommer og camperede på campingpladsen ved Marstal. Campingpladsen ligger rigtigt godt ud til kysten, badevand og godt i forhold til Marstal by (indkøb osv). Faciliteterne (bad, toiletter osv)er af middel karakter men OK.
Det er en stille campingplads hvor man kan nyde og høre naturen.
Vi cyklede øen rundt (flere gange) og var forbi de to andre campingpladsen. Campingpladsen ved Søby er en meget lille, men rigtigt godt beliggende campingplads. Der var ikke ret mange gæster der selv om det var højsommer. Men hvis man er til meget fred og ro og flot natur er det nok (også)stedet.
Campingpladsen i Ærøkøbing er en større moderne og mere traditionel bycampingplads. Den ligger rigtigt godt i forhold til byen og nok den plads der er at foretrække hvis man har børn med.
Om du så er blevet meget klogere af ovenstående ?
Hvis jeg vender tilbage til Ærø bliver det nok Marstal camping igen som jeg vil besøge. Så tager vi cyklerne eller bilen rundt på øen og til Ærøkøbing mv..
Da vi besøgte øen betalte til i omegnen af 1500 kr. for en returbillet med CV. Der skulle vist være blevet menneskelige færgepriser så turismen bliver fremmet på øerne i DK
Mvh Ulrik

Erik Larsen
02.03.2017 13:50

Camping på Ærø

Hej Ulrik.

Tak for din svar. Vi har også overvejet pladsen i Marstal, så det bliver den plads vi besøger. Det er altid rart, at få lidt oplysninger om pladser, man vil besøge.

Mvh.

Erik

Allan Schmidt
03.03.2017 20:01

Ærø og camplng

Jeg vil også anbefale Marstal camping , men kør derover i højsæson, i lavsæson er der simpel hen for kedelig der sker intet alt var lukket efter 3 dage kørte vi hjem og var noget skuffet ,så vi kommer kun i højsæson