Camping Åbyskov Strand

Walter Schreyer
22.06.2020 16:51

Vi har planer om at holde en uges ferie på denne plads i august måned. Har aldrig været på pladsen før. Er der nogle erfaringer som i vil dele? Vil egentlig ikke booke, men kan se, at der i den periode vi tænker på kun er 20 pladser tilbage. Der står desværre ikke noget om hvordan pladserne ser ud og af billederne i Galleriet bliver jeg ikke ret meget klogere. Er der nogle områder på pladsen som er at foretrække? Alt har interesse.

vh

Walter

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 4

Benny Hauge Jakobsen
22.06.2020 17:12

Camping Åbyskov strand

Hej Walther
Vi var på pladsen i sidste uge (uge 25). Det er ferie - store grønne ret plane , græs parceller - strækker du hals er der havudsigt fra de fleste parceller.
Faceliteterne er ikke det sidste nye - men der er hvad der skal være - det er velholdt og det virker.
Der er ingen pool - men så er der en lang strand lige neden for pladsen - som har egen badebro.
MVH BJ.

Walter Schreyer
22.06.2020 17:09

Tak for det. Vi er heller ikke ud efter det sidste nye. Er der nogle pladser som er at foretrække ?

Benny Hauge Jakobsen
22.06.2020 17:28

Hej Walter
Så stor er pladsen heller ikke - der er ret mange fastliggere - og de har orienteret forteltet mod syd, det er jo godt i april - men når solen er på er der ret varmt i teltet.
Belært af vore rejser til Spanien vender vi altid teltet mod nord, så vognen "skygger". Den nordlige ende af pladsen den mest søgte - men der er kun en lille forskel. Nede langs strand skrænten er der et ret stort grønt frit areal - man kan godt tage sin stol med derned og nyde udsigten- afstandene er korte.
MVH BJ

Walter Schreyer
22.06.2020 19:23

Endnu en gang tak for det hurtige svar.

vh

Walter