Tråd om Paris-tur slettet

30.09.2014 12:07

Til orientering har DCU slettet tråden om Campingvennernes tur til Paris, da tråden ikke fulgte DCU's debatregler.

Det skyldes, at opfordringer til eller tilbud om betalingscampingture arrangeret af private er uden for debatforummets idégrundlag og ikke må annonceres her på siderne.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 9

Carl Hansen
30.09.2014 13:28

Demokrati eller manglende på samme.

. Det havde vi også ventet.
Man kan da, som ansvarlig ledelse ikke behandle gamle medlemmer der har brugt hundredevis af timer gennem årene på at arbejde for DCU og så bare hælde dem ud.
Nu må ledelsen i DCU træde i karakter og løse de problemer som Lars og Dorthe Toft er løbet ind i. Forudsætning for at en lederbeslutning er en god beslutning forudsætter at skabes forståelse og accept af beslutningen. Har DCU ledelsen gjort det her? Eller er Toft bare hældt ud ? Så har DCU truffet en dårlig lederbeslutning. Er det mon ikke årsagen til at Toft prøver at gennemføre Pariserturen med de aftaler de har brugt tid på i Paris.

ER DET IKKE DET DETTE DREJER SIG OM ???
CENSUR HØRER IKKE TIL I ET MODERNE DEMOKRATI.
-tager jeg fejl tager jeg mod belæring.
hilsen Carl

30.09.2014 15:51

REKLAMER!

Hvor er det dog TRÆLS med alle de reklamer på DCU´s hjemmeside!

F.eks.:

Lars Toft
30.09.2014 22:13

Hvad der lige er sket med Paris turen

Vi havde først turen i dcu regi. Men pga.samarbejdsprobler mellem to turledere,blev ture stemt af. Vi har haft pladsen på hånden i næsten to år,og af hensyn til pladsen og fremtidigt samarbejde mellem os og pladsen,valgte vi så at lave turen i andet regi. Det har så kostet os bestyrelsesposten. Som vi ellers har haft glæde af i 10 år.
Med venlig hilsen Lars Toft

Jette Larsen
01.10.2014 16:29

Paris tur slettet

Kære Lars & Dorthe
Vi ved ikke hvad der er ret og forkert i denne sag, men vi vil gerne sige tal for jeres måde at være på de vi var med på turen til Ungarn, vi syntes at både jer og Brian klarede hele turen til Bravour.

MVH og på gensyn

Anna Johansen
01.10.2014 16:51

Slettet!,,,,,,,,,

Heldigvis er det ikke turen der er slettet,vi er klar når der bliver åbnet for tilmelding på campingvennernes egen side.Jeg forstår ikke hvorfor tråden blev slettet,der er da rigelig med campisten som melder sig til DCU ture og gad vide om ikke de fleste der deltager i campingvennernes ture er DCU medlemmer.
Personlig synes jeg det er smålig af så stor en organisation som DCU.

Carl Hansen
01.10.2014 19:25

-Hvad ved vi. -Hvad kan vi. -Hvad gør vi. -Hvordan følger vi op.

Som du siger Anne Johansen er det smålig af så stor en organisation som DCU. Derfor skriver jeg også som jeg gør for her mangler ledelse. Turledere som Lars og Dorthe skal ikke bare vippes ud efter alle de år hvor de har brugt hundredevis af timer på at lave ture for os andre. Det kan vi menige medlemmer ikke være tilfredse med. Uanset hvad problemet er, så bør det problembehandles af ledelsen.
Ellers har vi jo så også svaret på hvorfor vi andre ikke gider gå ind og lave et frivilligt ulønnet stykke arbejde i DCU.

(overskriften er ikke spørgsmål fra os MEN ledelsens Problemformulerings værktøj)

06.10.2014 21:24

Og...

Hvorfor er jeg overhovedet IKKE overrasket ???

Jan Nielsen
07.10.2014 15:07

Tråd om Paris-tur slettet

John!!!!!!

Kan du ikke holde dig på det andet forum med alt dit brok og ævl, der får det jo tilsyneladende lov til at fortsætte i en uenlelighed. Han er sgu en tålmodig/pengeglad mand, ham som driver det.

Gunner Hansen
27.10.2014 11:59

Det med Toft er groft.

Hvis man er medlem af en bestyrelse, arbejder man vel for medlemmernes interesser, så "den ansvarlige" for fyringen, må da komme på banen med en nærmere forklaring ?
D C U De Creative Udsmidere ?