Touring klub dk.

25.11.2002 21:24

Touring klub dk. Nu er vi startet med en klub for Hymer Eriba camping vogne, den er for alle der har interesse for Hymer campingvogne, vi vil holde et træf til foråret, hvor der kan vælges bestyrelse og vedtægter samt et navn der kan bruges for klubben, indtil dette træf kalder vi os Hymer klub dk. Der kommer en annonce i bladet fra Neergårds camping, så alle der har handlet der, kan læse om denne nye klub, vi prøver også at få en folder klar til udstillingerne til Januar og Februar, disse ting er aftalt med Flemming Andersen og Poul Lyhne, alle der vil deltage i denne klub kan sende en mail til mig, Karsten Larsen min mail adresse er Touring-Karsten@mail.dk Eller ringe 54822430. Der er ikke fastsat noget kontingent, det vil komme når vi ved om der er nok tilslutning.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 24

26.11.2002 21:05

Tak for de første mail, det ser godt ud, men jeg vil godt havde post adressen på dem som vil være med, der vil blive udsendt program og sted, for det træf der skal til for at klubben bliver startet med bestyrelse og vedtægter.Karsten.

26.11.2002 23:50

Hej Karsten Larsen,
Det ser rigtig spændende ud! - Jeg ser meget frem til, at stifte nærmere bekendskab med den nye klub og sender en mail til dig med en tilmelding.

Med venlig hilsen
Søren Nymand

29.11.2002 17:07

Jeg synes overskriften er noget misvisende.Så vidt jeg kan se har klubben da ikke specielt meget med Touring modeller at gøre.Tror du ikke Hymer.dk havde været mere dækkende.

mvh Jette

30.11.2002 00:01

Jeg er enig med Jette Mogensen i at skal det være en &quote;touring club&quote; må det være for eriba touring modellerne / hævetag. Vi ejerre af disse rejsevogne er et eget folkefærd. Jeg håber virkeligt at det lykkes at få en club for Eriba touring startet op.

30.11.2002 09:40

Hej Karsten

Tillykke med din nye klub.

Blot er jeg lidt forvirret over at du skriver skriver at klubben er for for Hymer Eriba - men samtidig for alle med interesse for Hymer.

Vi har selv en Hymer Moving og &quote;moving&quote;er vel også en form for touring ?

Kort sagt - er klubben udelukkende for Eriba eller er den for alle &quote;Hymere&quote; ?

mvh Per

30.11.2002 23:42

Til Karsten Larsen.
Starten i dit oplæg, syntes jeg lyder godt. men i næste linje knækker filmen. For i dit oplæg er klubben overflødig, vi har jo D.C.U. Jeg er enig med Jette Mogensen. Efter min mening må linjen være ren fra starten. Optagelseskreteriet må være at man er ejer eller bruger af en Eriba, / Forture klapvogn. Og det begrunder jeg det med, at formålsparagraffen sætter rammem for medlemmerne.

01.12.2002 12:33

Hej !
Det er mig uforståelig, at Karsten Larsen ikke kommer &quote;på banen&quote; for klart og utvetydigt at godtgøre, om den påtænkte klub er for campingvogne af fabrikatet Hymer i almindelighed eller om det er for Touring modeller (altså hævetags-modeller) i særdeleshed ?
Uforstående hilsen Birna

01.12.2002 16:06

Hej
Alle med Hymer vogne.

Det er dejligt at nogen vil gå foran og have alt besværet med at starte en klub - når man nu følger denne debat kan jeg godt forstå at det ikke er så mange der har lyst.

Tag det dog roligt og giv det en chance - hvis I er så ivrige for at starte en klub kun for klapvogne er der vil ingen som vil hindre det.

Der er ikke så mange Hymer vogne i Danmark så det vil vel være fint hvis man kunne starte en klub for Hymer vogne med en underafdeling for klapvogne - det er vel således at hvis der skal laves blad arrangeres træf osv. kræver det en klub af en vis størrelse.
Jeg har selv en klapvogn og vil fint kunne leve med at klapvognsklubben var en del at HYMER KLUB DK.

Jeg vil slutte med at rose Karsten - Flemming og Poul fordi de prøver at starte en klub for Hymer vogne og håber der kan blive plads til alle typer, men meget gerne med en afdeling for klapvogne.

Hilsen
Ole

02.12.2002 16:44

Navnet Hymer klub dk. Er kun et navn som skal starte klubben, indtil en generalforsamling har valgt et navn, hvilke campingvogne der kan være med i en Hymer klub, skal stå i de vedtægter der vil blive vedtaget på en stiftende generalforsamling, det er ikke mig alene der skal bestemme det, men de medlemmer som deltager i start træffet, hvis et flertal af dem som sender en mail til mig med tilmelding ( navn og adresse samt TLF.), ønsker at det kun er Touring campingvogne som kan deltage i klubben, bliver det skrevet i det program jeg sender til foråret om tid og sted for start træffet. Hymer / Eriba lavet Eribette 1979 - Camp-line 1980 - Eribelle1996 - Future 2000, alle campingvogne med hævetag, i Tyskland er der en klub kun for Touring Puck, der er mange muligheder, jeg hører på alle ønsker. Karsten.

02.12.2002 22:19

Hej Karsten

Tak for din uddybende kommentar, som dog efterlader mig i endnu større tvivl.

Et enkelt spørgsmål :

Er den nye klub udelukkende for Eriba/klapvogne ?

Eller er den for alle Hymere ?

Der er jo ikke noget formål med at begynde at tilmelde sig m.v. hvis klubben udelukkende er for klapvogne, (ikke fordi der er noget som helst odiøst i det), men det ville jo være spild af tid for alle parter.

mvh. Hymer Moving

02.12.2002 23:38

Hej alle Hymer venner.

Jeg kan kun bakke Ole's indlæg 100% op - der burde kunne være plads til alle typer Hymer campingvogne i klubben. (+ evt. autocampere)

Jeg tror, at klubben ville have godt af, at afspejle alle Hymer fabrikkens mange artede campingkøretøjer og lige så mange artede ejere. Og lade så Hymer mærket være samlingspunktet for klubbens medlemmer.

Vi er en familie på 2 voksne og 3 børn (8-16 år) der lige har startet campinglivet med en ny Hymer Swing 465TF.
Jeg kan godt se det super geniale i en touringmodel, men de findes ikke, som 5 personers.
- Derfor blev vores valg en Swing model, som vi da håber på, kan bruges til &quote;touring&quote;-brug for os.

Jeg skriver dette, fordi at jeg kan fornemme et vist forbehold fra nogle klapvognscampister over for campister med kassevogne - der nævnes, at klapvognscampister er noget for sig selv osv. - Men jeg tror, at vi alle er &quote;touringer&quote; - bare på hver vores facon og med hver vores forudsætninger.

Derfor synes jeg, at vi bør danne en fælles Hymer klub, med flere resurser til aktiviter og evt. fordele, - samt meget gerne med interessegrupper.

Venlig hilsen
Søren

13.12.2002 21:01

Den klub der er interesse for at starte er en Touring klub, kun med medlemmer der kører med den model der heder Hymer/Eriba Touring, der var kun en tilmelding af anden type campingvogn, derfor starter vi igen med navnet Touring klub dk, jeg har set at hos Neergårds camping holder de Hymer Touring weekend 29+30 marts, set på Campingferie.dk aktiviteter. Med venlig camping jule hilsen Karsten.

13.12.2002 23:58

Hej Karsten

Sådan som jeg opfatter dit sidste indlæg er der nu udelukkende tale om Hymer Eriba/Touring og IKKE andre Hymer modeller.

Så langt så godt, blot synes jeg måske at navnet &quote;Touring klub.dk&quote; er lidt misvisende idet andre Hymere samt mange ejere af andre mærker også &quote;tourer&quote; en del.

Men, held og lykke med din nye klub, selv om den nu bliver formindsket noget ved at udelukke andre &quote;hymere&quote;

16.12.2002 23:33

Hej Karsten og Per,
Også tillykke til den nye touring klub her fra.
Men kan manglen på tilbagemeldinger fra de andre typer Hymer vogne ikke skyldes, overskriften &quote;Touring klub.dk&quote;?
Havde der i stedet stået &quote;Hymer klub.dk&quote;, så tror jeg, at man havde fået fat i alle typer Hymer ejere - og dermed fået en større klub??

Til Per &quote;Moving&quote; Lykkegård - Ole - og andre Hymer ejere,
Det kan være, at vi skal gå sammen om, at danne &quote;Hymer klub.dk&quote; i stedet?
Der må da være basis for en klub for alle typer Hymer vogne?
Gerne i samarbejde med importøren - Poul Lyhne og nogle forhandlere.
Hvad siger I?

Med venlig hilsen
Søren Nymand

19.12.2002 21:19

Hej Campister
Vi har nu fået den nye PUCK 120 G.T.
November 02.
Og vi har overnattet i den 3 gange.
En meget lille vogn men utrolig dejlig
Vi har camperet i 14 år med støre
vogne så det kræver omstilling,men
vi er meget glad for vognen.
Ang. den påtænkte oprettelse af klub.
Skal det være en lille med enkelte
modeller eller hele HYMER pogram ?
Jeg mener at vi selvfølgelig skal har
en klub op at stå.
En jule hilsen til alle campister.
Og på gensyn i den nye klub.

19.12.2002 21:35

Hej Campister
Vi har nu fået den nye PUCK 120 G.T.
i november 02.
Og vi har overnattet i den 3 gange, en
meget lille vogn men utrolig dejlig, vi
har camperet i 14 år med støre vogne
så det kræver omstilling,men vi er
meget glad for vognen.
Ang. den påtænkte oprettelse af
klup,--- skal det være en lille med
enkelte modeller eller hele HYMER
pogram? Jeg mener at vi selvfølgelig
skal har en klub op at stå.
Nu en rigtig glædelig jul til alle
venlig hilsen
Flemming Andersen

19.12.2002 22:28

Hej Flemming

Ak ja, du har åbenbart heller ikke forstået ret meget mere end jeg har.

Dog tror jeg nu at have fattet at &quote;klapvognene &quote; vil danne deres egen lille klub.

Tilbage står nu om vi skal prøve at at danne en &quote;Hymer.dk&quote; for ALLE andre hymere inclusive autocampere ?

Se venligst ovenstående indlæg fra Søren Nymand.

Jeg er helt &quote;varm&quote; på en &quote;hymerklub&quote; med eller uden klap.

VI skal ikke udelukke nogle på forhånd.

21.12.2002 01:19

Hej alle,

Bare et lille spørgsmål:
Hvis nu den nye &quote;Touring klub.dk&quote; KUN er for Hymer klapvogne - og man med tiden har været medlem nogle år og fået mange nære klubvenner.
- Hvad vil der så ske hvis:

Et klub ægtepar får flere børn end beregnet, da de købte deres klapvogn,
og derfor må skifte deres klapvognen ud med en af de større Hymer vogn typer?
- Eller hvis et ældre klub ægtepar en dag ikke længere magter eller ønsker så meget touring-kørsel og derfor skifter deres klapvognen ud med en større vogn type, til mere stationær brug.

Vil disse Touringklub medlemmer så blive &quote;smidt&quote; ud af klubben? - og dermed af det fællesskab de har fået med de andre klubmedlemmer??

Eller ville det ikke være blot en af fordelene ved en fælles &quote;Hymer klub.dk&quote;, med plads til alle vogntyper - både med eller uden klap på taget?

Mange Julehilsner
Søren

21.12.2002 09:24

Hej Campister
Vi har nu fået den nye PUCK 120 GT. i
november 02, og vi har overnattet i
den 3 gange, en meget lille vogn men
utrolig dejlig, vi har camperet i 14 år
med stre vogne, så det kræver
omstilling,men vi er meget glad for
vognen.Ang. den påtængte oprettelse
af klub,skal den være lille med
enkelte modeller, eller hele HYMER
program?
Jeg mener at vi selvfølgelig skal har en
klub op at stå.

21.12.2002 16:27

Jeg har, for nogle år tilbage, været medlem af en bilmærkeklub. Efterhånden som man stiftede familie blev ens behov for en større bil større, og fordi man var glad for det mærke man kørte i var det nærliggende at skifte til en bil magen til, blot med bagagerum. Desværre hed den ikke GOLF, men JETTA, og mange forlod klubben fordi Golf-snoberne ikke ville akceptere at medtage Jetta i klubben til trods for den meget minimale forskel.

Tilsvarende ser jeg klubber skifte navn fordi der på et tidspunkt i klubbens liv ikke er tilslutning nok. F.eks. Escort-klubben, der blev til Ford-klubben.

Det er ikke noget ved at køre til træf i en klub med 50 medlemmer, hvis der kun kommer 2 - bestyrelsesmedlemmer begge .. Jeg mener - Hymer er jo Hymer og som mærkeklub er man med til at medlemmerne holder sig til mærket hvis man skifter til en større vogn.

Endelig er det mange gange nemmere at få sponsorer for klubben hvis klubben har et stort antal medlemmer.

Jeg vil helt klart anbefale - på baggrund af de erfaringe jeg har med bilmærkeklubber igennem de sidste 20 år - at det bliver en Hymer klub og ikke en klapvognsklub :)

Stifterne af klubben kunne jo prøve at tage kontakt med andre campingvognmærkeklubber og høre hvad de mener om det :)

Det var så lige mine 5 cent :)

21.12.2002 23:39

Hej Alle !

Inden man starter en klub, skal man jo også opgøre hvor mange der er interesseret i en generel klub for samme mærke/ Hymer. Eller ( som jeg ) måske kun et forum, hvor man kan udveksle erfaringer og oplevelser inden for den specielle type campingvogn man har. Det er i mange tilfælde bedre at &quote;mødes&quote; i et sådant forum ( http://groups.yahoo.com/group/eribatouringdk/ ) eller lignende, end at danne et klub med formand og kasserer m.m. En fælles klub kan jo også blive så generel, at man ikke føler noget tilhørsfohold til denne, da der jo er forskel på små touring-vogne og campere i millionklassen. I Tyskland, Holland og England er det kun lykkes at dannne en Eriba-Touring Klub og ikke en generel klub.
Det siger jeg ikke for at stoppe en fælles klub. På ingen måde ! Lad os få en optælling af interesserede og vedkommendes formål med klubben. Normalt bliver den endelige klubs medlemsantal kun det halve af dem der tilmeldte sig i begyndelsen. Så det kræver jo en del interesserede i opstarten, specielt for en generel Hymer klub.
Som sidste deltager i forummet her sagde på en anden måde: Det skulle jo ikke være sådan at kun bestyrelsen dukker op til diverse træf m.m.

Hilsen og god jul til alle her på siden og tak for en saglig diskussion fra:

Per Andersen.

19.02.2003 22:51

Hej Hymer campister!
Nu er dagen tiltaget med 2 timer og 53 minutter, fuglene bebuder forårets snarlige komme....
Og hva´så? Ja, vi skal mødes (25)-26-(27) april på Odense Camping, Odensevej 102 mhp. opstart af en Hymerklub (alle modeller). Der vil vi drøfte formål med klubben, kontingentstørrelse m.m..
Jeg har fra Poul Lyhne fået tilsagn om 10.000 kr fra Hymerforhandler til den forhåbentlig nye klub. Pengene skal blandt andet bruges til at markedsføre klubben. Jeg har fået den del breve fra interesserede, og jeg har også fået de adresser, som Karsten Larsen har modtaget, og dem vil jeg selvfølgelig også kontakte vedr. mødet i Odense.
Nu vil jeg håbe, at så mange som muligt vil møde op. Jeg har også kontaktet Odense Camping for - om muligt - at få nogle rabatter på ophold, men har i skrivende stund ikke fået svar endnu.
Med venlig hilsen
Flemming Andersen

20.02.2003 23:35

Hej Flemming Andersen,
Det lyder særdeles spændende! - Og tak for dine anstrengelser for, at få klubben startet op.
Vi glæder os meget til at deltage og håber også, at vi bliver rigtig mange.

Nu du er i gang med at skaffe rabatter, kan du så ikke også lige skaffe rabatter ved storebæltsbroen? - Så vi sjællændere ikke bliver flået helt... :-)

Med venlig hilsen
Søren Nymand

24.03.2003 23:18

Stiftene Generalforsamling for
HYMER KLUB DK. på D.C.U.
Camping plads Odense
lørdag d.26 April kl 15.00
Jeg har reseveret nogle pladser fra
fredag.

Venlig hilsen
Flemming Andersen