Sammenkobling af cv driller!

07.09.2005 08:45

Hej alle!
Er der mon nogen der har det samme problem som os, menlig at campingvognen ikke vil slippe bilen!
Vi skruer op og ned på næsehjulet, bakker og kører forsigtig/rykker ferm og lige meget hvad hjælper det ikke! det er ikke hver gang cv ikke vil slippe og der er ikke forskel på om vi har kørt flere tusind km. eller en kort tur!
Vi har SK 2000 slingre kopling på cv og vi har lige inden sommerferien fået nye bremse klodser på. Cv ville heller ikke slippe med de gamle bremse klodser. Vi har aftagelig træk på SAABèn.
Solveig

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 5

07.09.2005 13:49

Det kan være fordi at du har bakket vognen på plads med slingrekoblingen slået til - så er den svær at få af.
Det er svært at huske, men man bør løsne slingrekoblingen før man bakker rundt på campingpladsen.
Hilsen
Jan

07.09.2005 14:12

Hej Solveig
Vi har haft helt det samme problem, indtil vi fandt ud af at man bare skal tage fat i koblingen og trækker lidt frem og tilbage i den mens man drejer på næsehjulet, så slipper den til sidst.
Håber det kan hjælpe jer, for det var til stor irritation for os indtil vi fandt &quote;løsningen&quote;.
Mvh
Steen

07.09.2005 15:10

Hej,
Vi havde samme problem, så jeg gav alle bevægelige dele (IKKE bremse klodser) lidt WD40 og motionerede det hele godt. Nu slipper vognen bilen igen.
Kim

07.09.2005 15:34

Hvis bilen stadig &quote;trækker&quote; i vognen kan vognen ikke slippe, da der i sammenkoblingen er en kant der går ind under forreste del af kuglen, og det er denne kant der forhindrer frakoblingen, så hvis i trækker håndbrensen på vognen og derefter bakker bilen en cm. tilbage ja så er problemet løst.

07.09.2005 17:34

Det har ikke noget at gøre med, om man har bakket med stabilisatoren spændt. Men hvis du har bakket, så trækket er skubbet sammen, så opstår samme problem som Orla beskriver

Men en muig årsag kan også være, hvis du trækker håndbremsen på campingvognen før du spænder fra. Så kan sammenkoblingen ikke give sig det stykke der skal til, for at den kan komme af kuglen

mvh
Steen