Så starter ny sæson

09.01.2005 21:47

Efter weekendens orkan, håber jeg at næste weekend viser sig fra den venlige side.
Da starter vores sæson, med et vintertræf på Arrild campingplads.
Se evt mere under kreds 7.

mvh
Steen

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 6

10.01.2005 11:19

Hej Steen, vi starter også næste weekend med julefrokost sammen med knausklubben på mols camping, ind til videre har de da lovet solskin lidt koldere ingen blæst, håber det holder. kan i alle have et godt camping år hilsen frank

10.01.2005 12:13

Hej Steen.

Vores sæson stoppede d. 31/12 kl 24 og startede igen d. 01/01 kl. 00

og ja vi holdt nytår i Hornbæk sammen med 48 andre campister.

Hilsen Jørgen

10.01.2005 19:28

Hej Jørgen
Det lyder spændende. Vores kreds holder det på Vorbasse Camping. Vi regner med at prøve det et af de kommende år.

mvh
Steen

11.01.2005 12:31

Tja... vi skal ikke have vores standplads i år, da vores Westie (med vilje) skal have hvalpe. Så det meste af forårssæsonen bruges til det. Og så bliver det for dyrt.... når vi ikke kan bruge den før skolesommerferien ! Og hvem gider lige have x antal hvalpe larmende som nabo..... alle synes hvalpe er søde men LARMENDE!
Så det bliver nok kun til et par små ture i sommerferien - men hvad trækværket trænger også til at blive malet på huset, og det kunne være jeg skulle prøve med lidt køkkenhave i år.
Men en rigtig god sommer til alle, og en hilsen til alle vi ikke får set på Feddet camping.
Mvh. Kirsten

11.01.2005 15:27

Ja så starter den nye sæson, - og så var det jo rart om de organsationer man er medlem af også var på forkant med at vi har haft et årskifte.
Vi blev som medlem af Camping Chechqe`s Guldkort lovet den nye fotegnelse til Okt-Nov. !! Den er ikke kommet endnu!! Som DCU medlem måtte vi også rykke for det nye campingpas!! Er det svært at være lidt på forkant og udsende Pas og etc. senest i december når vi nu indbetaler vort kontingent langt før??
Normalt kører vi til Spanien en af årets første dage og vil gerne have orden i tingene.- :-)
God Sæson

14.01.2005 11:13

Ja, vores sæson må vidst siges at vare hele året rundt, også midt i en orkan, puhaa. Min mand og børn sad i vores vogn på Jesperhus, midt i den værste orkan, siden 1981. Teltene/samt stænger væltede som pinde brænde, flere camping vogne væltede ligeså, men idet min mand var der skete der ikke noget med vores telt eller campingvogn, jeg har set billeder derfra og glæder mig også lidt til at komme op og se det, men det ser jo herrens ud. Ja, så blegner indsamling til Aisen godt nok når vi selv bliver ramt (og dette er ikke en opfordring til at starte en dabat om dette emne). Denne weekend ser det ud som om at vejret er med os, så vi glæder os til lidt solskin med en gåtur ved vandet, badeture med ungerne, hygge og leg. Om ikke så længe kommer foråret og banker på, så bliver vintergrejet pakket væk og sommer tingene findes frem og inden vi ser os om er vi igen på vej til det varme Ungarn, hvor Camping Napfeny kan byde på en masse goder og skønne sager.
Forsat god sæson til jer som er startet eller har været igang hele året, samt til dem som først starter i løbet af foråret.
Mvh Pernille