Medlemsfordele=golf

John O. Madsen
21.12.2011 19:57

Klikker man på "Medlemsfordele" på forsiden af hjemmesiden, så dukker der noget op om golf. Er vi blevet medlemmer af en golfklub?? :-)
- eller er det drillenissen??

God jul
John
http://johnomadsen.dk

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 2

Ole Berg
22.12.2011 23:36

Golf og Camping - eller Camping og Golf

Hej John.
Kan næsten gætte mig til at du ikke er golfer, og dermed har oplevet de mange gode timer der kan bruges på denne fritidsaktivitet. En rigtig familiesport.
Uagtet dette er der faktisk en hel del campister, som også nyder golfspillet, og triller rundt i ind- og udland med campingvognen og golfudstyret - klar til nye udfordringer.

Således har vi i Løgstør Golfklub haft den glæde at have besøg af ganske mange golfspillende campister i 2011. Af samme grund er der etableret specielle P-pladser hertil med mulighed for strøm og mulighed for benyttelse af toiletter og badefaciliteter.

I 2011 har vi haft et rigtigt godt tilbud til Campisterne med rabat på greenfee. Det fortsætter i 2012, så alle vil være velkommen i Løgstør Golfklub.

Selv har vi i mange år, benyttet campingvognen som base for mange oplevelse med golf og camping i såvel DK som det meste af Europa. En herlig oplevelse, som du måske skulle prøve - ganske mange bliver bidt af sporten, hvis blot de vil "overgive" sig og prøve.

Der kan læses mere herom på www.logstorgolfklub.dk

De bedste julehilsner

Ole Berg

John O. Madsen
24.12.2011 10:02

golf

Hej Ole.

Du har ret i at jeg ikke spiller golf - har dog prøvet det. Min søn spiller golf, vi bor tæt på en golfbane som vi kører/cykler gennem hver gang vi skal til byen, og jeg kender mange der nyder golfens glæder - al ære og respekt for gofspillet.

Jeg syntes bare det var lidt sjovt, at i en tid hvor der i en anden tråd blev diskuteret meget om hvorvidt DCU var ved at forringe fordelene for medlemmer, så blev man linket til en side om golf hvis man klikkede på "medlemsfordele". Sådan var det et par dage, og nu er det rettet.

God jul
Mvh.
John
http://johnomadsen.dk