Godt tilbud

Steen Æbeløe
09.06.2012 21:49

pga aflyst Sct Hansstævne er der ledig kapasitet på Billevænge Camping på Langeland.

Derfor tilbydes medlemmer af DCU 50% på overnatningsprisen, i ugen før og efter Sct Hans.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 24

Steen Æbeløe
09.06.2012 21:51

Glemte lige at det gælder ved bestilling pr mail

09.06.2012 22:15

Det er en rigtig hyggelig lille plads.. Tilbragte mine sommerferier der over ti år i træk som barn sidst i 60érne og ind i 70érne, det var dengang at dagens højdepunkt var når vi fik lov at fodre " Larsens" ænder i dammen :O) og det stadig var noget ved at snolde for en daler:O)
" Larsen" var ejer og lejrchef på Billevænge i min barndom..
Ville super gerne gense Billevænge, men har desværre alt for meget om ørerene lige pt...

Steen Æbeløe
09.06.2012 22:26

pladsen

Kender desværre ikke pladsen, endnu, og vi har også for meget om ørerne til at kunne bruge tilbuddet.
Men jeg kender campingfatter fra da han havde Hjarbæk Fjord Camping, og hvis han holder samme standard som dengang, besøger vi gerne pladsen ved lejlighed.

09.06.2012 23:37

Ytringsfriheden knægtes groft at DCU i denne sag!

Det kan da godt nok være, at DCU dd har KNÆGTET ytringsfriheden groft på denne side i denne sag idag!!!!!!!!!!!!
Hvad har DCU at skjule?????????????????????????????????
Hvorfor må Billevænge ikke få DCU kontingent betalende medlemmer i tale uden DCU censur???????????????

10.06.2012 09:10

Respekt

Jeg har mistet respekten fra DCU!

Springe fra en aftale, 14 dage før den skulle løbe af stabelen.
DCU er vores forening. Vi er campister, og langt de fleste er total ligeglade med om campingpladsen er medlem af dit og dat. Jeg har dog den generelle opfattelse at det er godt med lidt system. Men det betyser ikke at jeg kun er for dem der retter ind.
Der er plads til os alle, og det vores organisation prøve at forstå.

Uden at kende sagen til bunds, tager jeg chancen og siger Billevænge camping i har min fulde støtte, jeg kan ikke unskylde på foreningens vegne, men jeg kan gøre det for mig selv.

Det er muligt at DCU censurerer mit indlæg, men i så fald vil jeg flytte mit indlæg til andre fora. Jeg har nu den holdning at debat om DCU skal foregå på vores egen side.

Venlig hilsen
Fra e'n der stadig er medlem

Svend Erik Poulsen
10.06.2012 09:50

Enig

Jeg er enig med Poul:
Det er ikke særligt tiltalende, at "VI" - altså DCU medlemmerne - skal læse/høre om hvordan man fra ledelses side behandler en samarbejdsplads.
Det er simpelthen under lavmålet, det er sker i denne sag, og jeg håber godt nok DCU toppen har røde ører.
Gjort er imdlertid gjort, og kan desværre ikke ændres, men DCU skal tænke sig MEGET mere om fremover, hvis vi stadig skal have respekt for ledelsens gerninger.

Flemming Udbjørg
10.06.2012 12:55

Rolig nu

Er det ikke helt almindeleigt, at når én af parterne i et samarbejde meddeler, at man ikke længere ønsker at samarbejde, at så går samarbejdet i stå??

Det er pladsen som har meddelt, at man vil "være fri" - for CR og alt det, som det fører med sig. Og det kan da være befriende at prøve noget nyt. Og pladsen har helt ret til at gøre som de gør!

Men så kan man da ikke samtidig regne med, at fordelene ved det opsagte samarbejde bare fortsætte uændret.

"Jeg vil skilles, fordi jeg er uenig i alt det du gør - men vi bor lige sammen og elsker hinanden året ud" - er vist ikke helt farbar i virkeligheden.

For mig er der en klar logik i, at når pladsen medler ud, så respekterer modparten det - og trækker stikket til samarbejdet ud. Man skal da ikke genere med at opretholde et samarbejde, som den anden part ikke ønsker.

Og denne tråd startede jo egentlig slet ikke som (endnu) en tråd om dette emne, men som en opmærksomhed på, at der nu var en række stærke rabatter til campisterne - og det er da værd at gøre opmærksom på.

/Flemming Udbjørg

10.06.2012 13:05

Rolig nu!

Jo Flemming
Du har ret et langt stykke hen af vejen.
Men at løbe fra en aftale, der dog stadig består til udløb, 14 dage før arrangementet.
Det er ikke godt nok i mine ører

Flemming Udbjørg
10.06.2012 13:33

Hvem løber fra hvad?

Poul Harkjær, du skriver:

"Men at løbe fra en aftale, der dog stadig består til udløb, 14 dage før arrangementet.
Det er ikke godt nok i mine ører."

Jamen hvad er det, som hvem løber fra??

Pladsen har opsagt samarbejdet - og det har da sikkert en udløbsdato.

DCU-kredsen har - som man altid gør det- valgt at lægge et træf på en samarbejdsplads.

Når så pladsen har opsagt samarbejdet - så er det vel ikke ehlt ude i skoven, at man tager valget af plads op til overvejelse. "Nu er det jo ikke længere en samarbejdsplads - så hvorfor skulle vi støtte den?" - kunne være en overvejelse, man har gjort sig.

Aftalen om træffet er jo "kun" en aftale om nogle dage på en plads - og ikke noget der løber året ud eller til et andet snere tidspunkt. Det er præcis, som hvis jeg/vi havde reserveret en plads for en forlænget weekend, og så herefter læste i en artikel, at pladsen ikke længere ønskede så mange senior-campister, men nu ville satse på børnefamiler.

Så ville jeg da ikke føle mig rigtig velkommen på pladsen - og droppe reservationen.

DCU er fravalgt af pladsen - og det tager kredsen bare til efterretning og vælger en anden plads at støtte med deres træf.

En logisk konsekevns, - og hvis pladsen er ked af, at det sker med kun 14 dages vrsel, så hæmnger det da sammen med, at de melder sig ud af samarbejde nu - her kort tid før træffet.

/Flemming Udbjørg

Steen Æbeløe
10.06.2012 14:04

Frist

Flemming.
Som jeg har opfattet det, har pladsen valgt at stå frit fra næste sælson, og har i god tid meldt ud med dette. Altså gælder udmeldelsen vel fra sæsonslutning og ikke pr dags dato.

Derfor er pladsen, som jeg har forstået det, stadig samarbejdsplads.

Det er vel ligesom når man opsiger en forsikring, så dækker den forhåbentlig indtil opsigelsesdagen, eller opsiger sit abb i bogklubben, så får man da de bøger man har forudbetalt.

Jeg synes ikke det er fair at opsige et arrangement med x-antal tilmeldte campister, 14dage før det skal foregå, pga at pladsen har varslet ophør af samarbejdet om x-antal mdr.
Pladsen har vel i sin planlægning kalkuleret med det antal stævnedeltagere, holdt pladser fri så de kan ligge samlet, og, måske, afvist andre campister der ville bestille plads i det tidsrum.

Jeg har ikke lavet mit indlæg for at starte en debat/mudderkastning, for og imod den politik DCU har i sådanne tilfælde, men udelukkende for at gøre deltagerne af det nu aflyste stævne, opmærksom på at stævnet/arrangementet stadig kan finde sted, nu bare ikke som et kredsarrangement, men som campingpladsens eget arrangement, og så til billigere pris.

Solveig Albæk
10.06.2012 14:05

billevænget

Det er da for ringe at hænge Flemming U sådan ud på et andet fora ,det er allerede en grund til at jeg ikke ville besøge pladsen og så er det camping Billevænget det gør det.
hilsen Solveig

Men så har de igen noget at skrive om på det andet fora og alle er glade

10.06.2012 14:05

Selvfølgelig skal der være plads for alle

Helt ærlig. DCU er med i Campingrådet som et led i en solidarisk gruppering af aktører indenfor campingerhvervet i Danmark.
DCU har endog sikret sig næstformandsposten i kraft af vor landsformand.

Når så en hidtil seriøs samarbejdspartner, som Billevænget, der hidtil har set sig i stand til at yde de kontraktmæssige 15 % i rabat til DCU-medlemmer, vælger at træde ud af dette netværk, burde det være indlysende, at DCUs 3. kreds - og de øvrige 6 kredse, søger andre græsgange til fordel for de mange medlemmer, der med rette kan forvente sig noget særligt af at være en del af Danmarks store interesseorganisation for campister.

Selvfølgelig skal der være plads for alle - både dem der er med, og dem der står udenfor - men DCU er nu engang sat i verden for at skabe velordnede campingforhold (§ 2 i DCUs formålsparagraf), og det har vi altså - indtil andet er bevist - ment bedst sker gennem det fællesprojekt, som hedder Campingrådet, og som Billevænget nu har lagt bag sig. Længere er den faktisk ikke.

Med venlig hilsen Jørgen W. Frøhlich DCU

Svend Erik Poulsen
10.06.2012 14:18

Helt ærligt.

Helt ærligt Jørgen W.G.F.
Når Billevænges medlemsskab af DK Camp løber resten af 2012, og DCU har aftalt et træf/Stævne i juni måned 2012 - så mener jeg skisme ikke, det er en fair behandling at aflyse/flytte det med den korte varsel, der her er tale om.
Det er da helt klart et tegn på magtmisbrug, og minder om diktatur af værste skuffe.
Samtitig afskærer man campingpladsen muligheden for at komme til orde her på forummet.
DET ER EN OMMER - men det sker jo desværre ikke.

Steen Æbeløe
10.06.2012 14:42

Nervøs

Jeg har lige opsagt mine forsikringer i Trekroner og de nye træder i kraft til forfaldsdato.
Hvis DCU's forsikringssamarbejdspartner kører samme politik som DCU, så står jeg måske uden dækning fra d.d. og indtil de nye træder i kraft, i løbet af det næste års tid.

Tror jeg hellere må kravle i seng og trække dynen godt op over hovedet så jeg ikke kommer ud for et uheld :-)

Det lyder nok så kønt at J.F skriver: *DCU er nu engang sat i verden for at skabe velordnede campingforhold * men det passer jo ikke 100%

DCU sørger for at skaffe aftaler så vi medlemmer får 15%rabat på disse pladser. Alt andet hvad der vedrører pladsernes indretning, drift og vedligehold har DCU ikke ret meget indflydelse på. For hvis det var sådan at DCU stod som et kvalitetsstempel af pladserne, så ville der hurtig forsvinde en del af samarbejdspladserne.

mvh
Steen

Flemming Udbjørg
10.06.2012 14:46

Jeg er enig Steen

..men som jeg ser det, skal tingene skilles lidt ad. Det er ikke helt som en forsikringskontrakt, synes jeg.

Paldsen har opsagt samarbejdet - og jeg går da ud fra at begge parter holder sig til de kontraktlige dele i samarbejdsaftalen, for hele den aftalte peridoe.

Men når nu pladsen - også på noget skarpe måder - tilkendegiver, at de ikke ønsker at smarbejde med DCU, så kan man næppe fortænke kredsene i at revurdere deres beslutninger om, at støtte denne plads med et træf/stævne.

Mig bekendt er det ikke en del af samarbejdaftalen, at kredsene skal placere deres træf på bestemte pladser. Hvordan ville man kunne nå alle samarbejdspladserne rundt, og hvordan skal man kunne vælge mellem dem?

Kredsene vælger selv, hvor de vil lægge deres træf - og indgår selv aftalen med pladserne herom. Så hvis man i kredsene ikke føler sig specielt velkomne som DCU-medlemmer, så kan jeg da ikke fortænke dem i, at flytte deres træf - til en plads som ønsker det aktive samarbejde med kredsene og DCU.

Jeg ser ingen problemer i, at pladsen vælger CR og DCU fra - det er deres ret, og måske er konkurrence ikke altid af det dårlige. Men når det så sker, så er der nogle logiske konsekvenser, som ligger ud over juraen.

Man kan jo ikke aftale, at man skal være gode samarbejdspartnere iu det næste halve år, hvis den ene part har meddelt, at man ikke finder den anden part værd at samaarbejde med. Uanset alt, så vil sådanne udsagn give skår i procelænet.

Så hvis nu DCUs formand blev interviewet til tv i eftermiddag og blev bedt om at nævne nogle af de gode pladser som DCU samarbejder med - så ligger det vel lige logisk for, at man ikke vil nævne pladser, som netop har opsagt samarbejdet. Selv om samarbejdet formelt består i en opsigelsesperiode.

Pladsen vælger nu at give DCU-medlememrne en flot rabat i en 2-ugers periode - det er da flot. Og selvfølgelig også en måde, at redde lidt økonomi, når nu træffet ikke kom forbi. Og måske også for at skabe lidt røre om sagen og lidt ekstra reklame til pladsen - det er alt sammen legalt.

Jeg håber da, at mange campister vil udnytte tilbuddet. Pladsen får en god omtale, så hvorfor ikke høste en god rabat? At lejrchefen Lars er sur på DCU skal da ikke ødelægge festen for campisterne.

Mvh
Flemming Udbjørg

Steen Æbeløe
10.06.2012 15:18

Aftaler

Ja, kredsene planlægger selv hvor de vil lægge deres træf, og her har kreds 3 valgt denne plads.,
Kan ikke forstå at de så lige pludselig ikke skulle føle sig velkomne, da kredsformanden jo er blevet informeret om at pladsen har valgt at melde sig ud af DK og CR med de varsler der kræves, og dermed så mister samarbejdsaftalen med DCU til den tid. Men kredsformanden er også blevet informeret om at pladsen indtil årsskiftet fortsætter med at give den aftalte rabat til DCU's medlemmer.

Det tyder da ikke på at DCU's medlemmer skal frygte at de ikke er velkomne.

Men Campingfatter kunne jo bare have holdt sin kæft, og ladet DCU selv ta affære når hans udmeldelse af DK og CR træder i kraft, men her har han givet besked i god tid, og det skader ham så nu.
Næste gang en plads vælger at forlade skuden, venter de nok med at give besked til planlagte arrangementer er overstået.

Spørgsmålet er så om kredsformanden har handlet på eget initiativ, eller blevet pålagt noget fra hovedkontoret.

Svend Erik Poulsen
10.06.2012 15:26

citat:
Spørgsmålet er så om kredsformanden har handlet på eget initiativ, eller blevet pålagt noget fra hovedkontoret.
citat slut.
hvad tror du Steen? Jeg ved godt hvad jeg tror.

Steen Æbeløe
10.06.2012 16:52

Rettidig omhu

Et slogan vores landsfader tit bruger, for vise at DCU har styr på tingene og handler i tide.

Jeg sidder nu og tænker på hvordan det hele havde været, hvis DCU også havde vist rettidig omhu her i denne sag.

Hvis de i stedet for at spille med musklerne og statuere et eksempel, havde sagt til hinanden:
OK, Billevænge melder sig ud af samarbejdet om x-antal mdr.
Men vi gennemfører og holder de indgåede aftaler, og pladsen giver rabat til vores medlemmer resten af året.

Så havde kredsformanden ikke behøvet at aflyse det planlagte træf, og nu bøvle med at kontakte alle tilmeldte deltagere og evt skynde sig finde en anden plads at se sct hansbålet fra.

Campingfatter havde sparet sin ophidselse og stadig have et godt forhold til DCU, og måske endda fortsætte med at give DCU-rabat, selvom han ikke mere er off partnerplads.
Det fungerer ihvertfald fint for flere andre pladser.

Og ikke mindst, så havde DCU undgået en masse dårlig omtale, igen.

Utroligt, at selv om de har prøvet det så mange gange, er det stadig ikke gået op for dem, at begynder man at censurere og slette indlæg, så har det en selvforstærkende virkning, og dem der bliver udelukket, fortsætter bare på et andet forum.

Tit vil det være fornuftigt at lade et kritisk indlæg blive stående, og så lade det dø ud i løbet af kort tid.

mvh
Steen
*Der i grunden bare ville oplyse om et godt tilbud :-)*

10.06.2012 17:05

Enig

Jeg er enig med Steen, der burde have været udvist rettidig omhu i dette tilfælde.
At slette indlæg bærer ved til konspirationsteoretikerne bål. og man får den følelse at den store træder på den lille.
Til DCU, I kunne have tacklet denne situation bedre.

Med venlig hilsen

Bo

ps. Lars har på Campingferie undskyldt overfor Flemming, og der skal en stor mand til at sige undskyld :-)))

Bjarne Nielsen
10.06.2012 17:30

Flot indlæg

Til Steen Æbeløe.
RESPEKT herfra for dit konstruktive og sobre indlæg kl 16.52
Jeg er helt enig i dit synspunkt vedr. denne sag.
og iøvrigt...tak for du gad gøre opmærksom på det gode tilbud :-)))

venlig hilsen Elsebeth

Ole Brixen Jensen
10.06.2012 17:38

Nå nu igen---------------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hold da ferie nu har hr, Steen Æbelsøe igen fået noget at skrive, dårligt om DCU som han elsker, og sikke mange der har sure opstød ang. vores udmærkede organisation, og jeg fatter ikke at i gider være medlem????????????????ja hvorfor er i medlem?????????.
Og skulle de campingpladser være billigere????????????????hvis jeg skulle campere der ville det koste mig kr.43,00 mere pr. dag ind jeg skal give på en DCU plads.
Bare lige en sommer hilsen fra en tilfreds medlem af DCU.

Steen Æbeløe
10.06.2012 18:08

Ole Brixen Jensen

God tone i debatten :)
Hjælp os med at sikre en sober debat. Hold dig til trådens emne og brug saglige argumenter. Undgå bandeord, krænkelser eller personangreb.

John O. Madsen
10.06.2012 23:39

Medlem eller ikke

Jeg har i over 30 år både været medlem af både DCU og FDM, og for at være ærlig har jeg ikke deltaget i de demokratiske processer. Derfor føler jeg også, at jeg ikke kan tillade mig at kritisere bestyrelsens beslutninger.
Indtil nu har jeg bare vejet fordele og ulemper, og her vejer fordelene mest, alene af den grund bliver jeg i foreningerne.
Når det så er sagt, kan det da godt være at tiden er ved at løbe fra, at man både kan være en slags forbrugerforening og en forretning på samme tid. Hvordan kan DCU fx være neutral kritisk overfor campingpladsejere når de selv er campingpladsejere, på samme måde som spørgsmålet kunne være hvordan FDM kan være neutral kritisk overfor synsvirksomheder når de selv er synsvirksomhed? - bare et par eksempler. Et andet eksempel kunne være salg af forsikringer og vejhjælp.
FDM har, så vidt jeg har forstået, udskilt FDM-rejser til et selvstændigt firma, alligevel fyldes Motor med indlæg om rejser til fjerne himmelstrøg, mens "sunde bilinteresser" :) som klassiske biler og camping ledes over i andre magasiner, som vi kan få lov til at betale ekstra for :(
Mvh. John
http://johnomadsen.dk

11.06.2012 19:21

Arrangementer ?

Opfordringer til eller tilbud om betalings-campingture arrangeret af private er uden for debat-forummets idegrundlag og bør ikke annonceres her på siderne. DCUs Forum må ikke benyttes til kommerciel eksponering af egne hjemmesider.

Tja... reglerne er jo ikke nye -
så selvfølgelig skal indlæg af kommerciel karakter fjernes.

Alternativt er at DCU ændrer deres forumregler. Hvilket jo nok næppe sker.