fin service hos tarup campingcenter

12.08.2004 19:56

Som nybegynder med en c.v. er det rart
med en fagmand i baghånden.I uge 28
var vi i Odense,men havde problemer med stabilisatoren ( alko 1300).
Vi var hos Tarup caravancenter for at købe lidt til vognen,og fortalte så værkføreren om vores problem.Vi gik ud på pladsen vor han viste denne model,den gik fint i modsætning til vores.V kunne bare komme med den ,så skulle han nok hjælpe os .
Som sagt -så gjort.Næste dag kom vi igen, han smilede og tog træktøjet med ud på værkstedet.5 min. efter kom han igen det kørte som smurt.Jeg takkede og sagde at vi skulle afregne for arbejdslønnen.Igen kom et stort smil frem og han sagde at her på fyn kalder vi dette for service.Vi måtte ikke betale.Vi er stadigvæk temmeligt benovet over en så fin behandling.Endnu en gang tak for fin service. m.v.h. Per j.

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 1

12.08.2004 22:12

Vi har også haft en rigtig god oplevelse hos Tarup Caravancenter i udkanten af Odense. Vi var på ferie sidste år, og ledte efter en reservedel til vores Campingvogn. Vi gik rundt og kiggede lidt på alle de fine nye vogne, og sælgerne kom hen og spurgte om han kunne hjælpe. Vi sagde vi blot kiggede nu hvor vi var der, men det var en reservedel vi skulle have. De havde så ikke reservedelen, men vi ville lige kigge videre på vognene. Da vi havde kigget lidt kom han igen, og gav sig tid til at forklare nogle forskelle på mærkerne, og vi fik en god snak. Han var ikke anmassende eller påtrængende, han vidste vi ikke skulle købe, og alligevel tog han sig tid med andre kunder i butikken. Det har resulteret i vi gerne vi køre til Fyn for at købe ny CV når det kommer på tale. Vi har været mange steder efterhånden men vendte igen tilbage til Tarup her i sommer for at se om det var samme gode service vi oplevede... og det var det. Det er dejligt at opleve den service de tilbyder. Mvh. Pia Laursen