Ferie i Bella

Jesper Rensch
09.02.2011 17:04

Kære medcampister

Er der nogen der ved, om campingdelen på feriemessen i Bella i år er ligeså amputeret som sidste år.

Det er selvfølgelig lidt en lidt subjektiv holdning, da jeg ikke besøgte messen sidste år. Men udfra kommentarer fra besøgende var den vist nok kraftigt reduceret i forhold til tidligere år.

Hilsen
Jesper

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 9

09.02.2011 23:42

Fravalg af Bella!

Disse forhandlere har valgt Bella fra:
www.campingferie.dk/h5_campingnyt/s/visnyhed.asp?nummer=70617

Ole Christensen
12.02.2011 11:15

Udstilling i bella

Ja, der er ikke meget at se på, få campingvogne, meget lidt udstyr og heller ikke mange pladser er der tilbage. Så at gi´ så mange penge for det som man gør, NEJ det er ikke det værd.

Mvh. Ole.

13.02.2011 10:16

Dropper Belacentret

Vi dropper også Bella i år. Vi nægter at give så mange penge for at se en så amputeret campingudstilling. Og Herning kommer vi heller ikke og besøger. Alt for langt at køre (københavn) for det. Hvorfor er alt campingudstilling efterhånden flyttet til jylland?? Jeg tror at vi nok skal overleve IKKE at se de to campingudstillinger !!

13.02.2011 20:24

Spild

Det er nok de dårligste 180 kr jeg har givet ud . Det må siges, at være en MEGET skrabet udgave af campingudstilling !

Arly Ebbesen
13.02.2011 21:33

det var nok sidste gang

Efter lørdagens besøg i Bella må konklusionen være, "at det var nok sidste gang" at jeg / vi vil køre derind til campingudstilling.
Opstillingen af vogne efter indretning på tværs af mærkerne kan der være delte meninger om, men jeg synes det giver et "rodet" indtryk, og samtidig er det ikke til at vide, hvor man kan finde repræsentanter for en bestemt forretning eller vognmærke, da disse jo er nødt til at cirkulere over hele området, da vognene er spredt efter indretning. Forstået sådan, at vognene stod samlet alt efter om det var med køjer, enkelt senge, dobbeltsenge, vintervogne, rejsevogne, og så var der også opstillet brugte vogne i et område
De penge der skal bruges på P-afgift, entré og brændstof vil jeg i fremtiden hellere bruge på at besøge forhandlere i deres egne forretninger,
- så er det da også "kun" brændstofudgiften der skal betales, og repræsentanterne er til at finde.

mvh
Arly

Mariann Klausen
14.02.2011 00:54

Ferieafsnittet var da også uendelig ringe

Vi tager mest til udstillingen for at få inspiration til nye rejser, men i ferieafsnittet var der da heller ikke meget at komme efter for os campister, for at sige det mildt.

Det var jo næsten udelukkende kun rejsebureauer der udstillede, næsten ingen turistbureauer, så til næste år kigger vi grundig på nettet for at se hvem der udstiller inden vi brænder så mange penge af.

Meget skuffende i forhold til år tilbage.
Jeg syntes faktisk ikke ikke arrangørerne kunne være denne ringe udstilling bekendt.

Mvh

Ole S. Klausen

Jette Larsen
15.02.2011 15:29

Udstilling i Bella center

Hej Alle

Vi var i Bella centeret på udstillingen i lørdags og sjældent har vi været på en så ringe udstilling til så mange penge 2 voksne kr. 180,00 parkering kr. 80,00 overtøj 2 X 30, alt i alt kr. 320,00, dem kunne vi godt have brugt til et ophold. Så vi kommer ikke mere til udstilling i Bella centeret i København.

God camping til alle.

Henning Juhl
15.02.2011 17:20

Bella center.

At kalde det for en campingudstilling er at narre folk til at give 180kr. for entre 2 voksne, 80kr for parkering
og 2gange 30 kr for garderoben , for noget man kan køre til enhver campingforhandler, for at se ,og tilmed
have det hele samlet , ja jeg må indrømme at man føler sig lidt til grin, for magen til lavsi udstilling har
jeg aldrig værret til, men nu er det snart forår så vi kan komme ud og mærke om græsset kan bærer.
Gog campingsommer til alle.
VH. Henning Juhl.

16.02.2011 15:04

Så hellere Herning

Det lyder til at vores fornemmelse var rigtig. Efter at have set udstillingen sidste år blev vi enige om at fremover må det være i Herning, hvis vi skal på Camping udstilling. Så vi er da glade for at vi ikke igen i år valgte at besøge Bella Centrets udstilling når nu det ikke er blevet bedre end sidste år.
Så vi ser frem til en stor og flot udstilling i Herning, priserne er der vel ikke meget forskel på, men måske får man lidt mere for sine penge, og parkeringen er vel som sædvanligt gratis.

Mvh
Steen Andersen