Ferie for alle i Herning

28.02.2006 11:49

Vi har været på vintercaming i Herning. Vi har aldrig været på vintercamping før, og var spændt på, hvordan det det ville gå, men det gik over alt forventning.
Vi havde en kanon weekend i Herning og det var dejligt at kunne gå ind og ud som det passede os.
Til slut vil jeg bare sige tak til DCU for arrangementet, det var en god oplevelse
Hilsen Kirsten

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 4

05.03.2006 21:33

Hej
Okay vi var også på messen med to små børn. Vi havde en herlig forlænget weekend.
Eneste minus var DCU-arrangementet om lørdagen!
Du syntes det var godt, men så var du nok en af de heldige, der fik noget mad?
Vi brugte taktikken, at vente til den værste kø ved buffeten var væk.
Hvilket skulle vise sig som en stor fejl! For da vi kom frem til buffeten var fadene tomme, og der kom ikke mere foret. Vi ventede så på det lune. Mens børnene, der på dette tidspunkt var rivende sultne, måtte nøjes med en bolle med smør. Til en pris på ca. 600,- for en familie på 4, skulle man mene at der i det mindste kunne blive til alle. Men har de haft en praktikant i køkkenet, der ikke rigtig kunne regne den ud. Eller også er der nogle campister, der var blevet meget sultne efter dagens messebesøg!
Næste år vælger vi nok noget andet om lørdagen!
Mvh.
Familien Hansen

06.03.2006 17:40

Hej Johs.
I oversigten står der 1 besvarelse, men der er jo ingen

mvh
Steen

08.03.2006 21:07

Hej Kirsten
Vi var der også for første gang. Og der var virkelig lagt et pænt stykke arbejde i at få det hele til at klappe, med hensyn til pladser, strøm, toiletter m.m.
Med over 700 enheder var området denne weekend nok en af DAnmarks største campingpladser.
Eneste anke, er dog bespisningen, lørdag aften. Arrangementet i sig selv var godt nok, også maden, men der var bare for lidt af den.

Så på det område er der lidt at kigge på til næste år.

mvh
Steen

09.03.2006 11:36

Jeg var også til Messe og vintercamping. og der var intet at klage over ganske vist var bad og toilet forhold ganske primitiv, men det var nu morsom nok men jeg fandt dog aldrig en kemisk toilet så jeg ventet med at udtømme til jeg kom hjem ;-)

MEN tilgengæld var maden under alt kritik ikke fordi den ikke smagte godt men mangel på det samme for der var alt alt for lidt, og det var stort set alt, der var i den buffepakke, og det sørglig var, at der ren faktids var mindre bespisning end der var betalt for. derfor er det en rigtig brøler af format jeg håbe sandlig at det blive fulgt op til næste år så man ikke skal gå sulte i seng næste gang

mvh

A.Viisholm