Danmarks største Schlagerfestival i Sundsøre - Jylland

Bent Erik Nielsen
26.04.2015 19:56

Hvis du ikke ved hvad du skal lave den 30.-31. Juli og 1 aug. Så tag til Tysk Schlagerfestival i Sundsøre. Her kan du opleve eliten at tysk musik: DJ Otzi, Nik P, Beatrice Egli, Semino Rossi, Nockalm Quintett og mange flere - 20 ialt. Her kan du også i forbindelse Schlagerfestivallen overnatte med campingvogn. Det er kanonbilligt - 3 dage incl. Camping og entre til festivalpladsen kr. 800,00 pr. pers. Tænkt at have den mulighed i Danmark og så ligger festivalpladsen lige ned til vandet. Der vil også forefindes ægte tysk Biergarten. Se mere på http://tyskschlager-festival.dk. Kom nu og støt op om at fantastisk initiativ. V.h. Anna Marie Nielsen

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 5

Carl Hansen
29.04.2015 11:09

Hvor / hvordan ?

God information.
Nu mangler vi bare at få at vide hvor / hvordan reservere man plads for jeg går da ud fra at det er på en midlertidig campingplads.
Måske er det lejrchefen på en nærliggende campingplads der administrerer det eller hvad ?

Stagis Stagis
29.04.2015 11:43

Schlager Festival

Det er faktisk meget let at få de ønskede oplysninger. Man skal blot trykke på det oplyste link.

Hilsener
Stagis

Herluf Block Andersen
17.06.2015 14:57

Svar vedr. Schlagerfestival

Har selv for nylig til min store glæde opdaget muligheden for at komme til denne Schlagerfestival HER I DANMARK med et kæmpestort udvalg af kendte og (for mig) mindre kendte navne. Der ligger utroligt mange oplysninger gemt under fanerne/overskrifterne, når man klikker på linket, og disse oplysninger bliver opdateret, efterhånden som der sker nyt under hvert emne.
Jeg kontaktede de angivne arrangører og fik derved selv afklaret flere af mine spørgsmål, og jeg kom med enkelte forslag til forbedringer og rettelser, hvilket arrangørerne var meget modtagelige for - stor ros for imødekommenhed og velvilje :-).
Der er stadig plads til forbedringer, så kontakt gerne arrangør med dine spørgsmål, så er du selv med til at gøre det nemmere for de næste, der logger ind på siden.
DEL GERNE linket med flere, da jeg har indtryk af, at det kan være sådan lidt tilfældigt, om man bliver opmærksom på denne festival. Men nu, hvor den er i Camping-Fritidsbladet, kan det være, at rygtet nemmere udbredes. Det kunne da være supergodt med rigtig god tilslutning, så det bliver en succes, der kan gentages.

30.07.2015 09:46

AFLYST

Til Jeres information, er festivalen aflyst i sidste øjeblik. Læs mere her: http://www.dcu.dk/nyheder/schlager-festival-aflyst

Vh. Dansk Camping Union