camping Piani Di Clodia

11.03.2006 11:04

vi har nogle venner som skal være på Piani Di Clodia i Italien. Vi skal med egen cv også derned. Er der nogen der ved om det er nødvendigt at reservere plads i juli måned eller man bare kan køre derned?

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 4

11.03.2006 19:04

Hej Helle

Vi har været dernede 2 år i træk og reserverede ikke hjemmefra.. Var heldige begge gange, men det er ikke en selvfølge at der er plads;) Men kommer man som enkelt familie så tror jeg chancerne er større - og kom gerne søndag formiddag, hvis det er i højsæsonen..

En usædvanlig god campingplads og byen Lazise er noget af det hyggeligste.

God tur - Mette

N.B. Vi vender tilbage igen år - uden at forudbestille...

11.03.2006 19:41

Hej med dig Helle.

Denne campingplads er bare for lækker. Når jeg engang får en sundere bil, til at trække den herlige vogn jeg lige har fået, vil jeg derned.

Jeg har læst inde i et andet forum som sagde at ALT var optaget for sommeren 2006. Jeg gav dem linket til campingpladsen, og fik denne oplysning tilbage.

Man kan være heldig at de har en ledig plads, det var min tante og onkel. Men jeg vil nu foreslå at bestille inden man tager hjemmefra. Da denne plads er &quote;populær&quote; om man kan sige det sådan.

Med hensyn til plads på pladsen, er de bedste nok på den nederste gade, som ligger ud til Gardasøen.

God ferie.

Mvh.
Anders

11.03.2006 23:39

Hej Helle

Vi forsøgte at bestille til pladsen for ca. 1 måned siden til ankomst i slutningen af juli. Vi fik svar tilbage at alt var optaget for reservation i periode 5. juli til 8. august.

Så desværre blev det ikke i år, vi skulle på den plads.

Hilsen

Lisbeth

12.03.2006 14:53

Jeg mener at det kun er nogle af standpladserne der er til at reservere og resten bruges til dem der kommer jeg ville prøve at sende en mail og høre om det forholder sådan hvis det var mig der havde mulighed for at tage derned, det har jeg desværre ikke i år.
Men at det er en af de bedste campingpladser er der for mig ingen tvivl om har været på den 5 gange senest sidste år hvior de åbnede et nyt pool område så der nu er 3 store områder med pool.
Som chance campist skal man nok ankomme til pladsen enten søndag formiddag eller eftermiddag hvor de Italienske weekend campister drager af igen.

God tur

Hilsen Rene´