Camp og kultur

02.08.2005 20:43

Nu skal det gøres nemmere at finde den ægte vare på internettet.

Alt for mange klager over, at der indimellem de seriøse tips og rejseoplevelser fra campist til campist dukker uidentificerede grovheder op på debatsiderne på Campingnettet.

Vi har derfor nu valgt, at give meningerne frit spil på en nyetableret chat-side på DCUs hjemmesider mod at DCUs Moderator med relativ ?hård hånd? vil grovsortere i de indlæg, som bringes på selve debatsiden. Der vil ikke blive taget hensyn til eventuelle misytringer om de dispositioner, der træffes. Indlæg som afvises henvises fremover til chatten.

Debatsiden vil herefter få navneforandring til ?Mellem campister?.

-Kald det censurering eller sund fornuft. Ved denne opdeling slipper sagesløse campister for at blive rendt over ende af hadske, uforsonlige og uvedkommende ytringer, siger landsformand Bjarne Jensen. Jeg får mange henvendelser fra specielt nye campister, der har svært ved at forstå, at DCU vil lægge navn til de udgydelser, man også ser på andre hjemmesider. Jeg tror, at de skræmmer campister, som seriøst har brug for reel kontakt med andre campister om deres erfaringer og gode råd, væk.

Nu får de fremover leveret den ægte vare på DCUs officielle portal på nettet, mens personer inden for og uden for DCU kan skrive løs i chat-rummet, tilføjer han. På den måde indfører vi en selektering, som langtfra er lig med censur. Alle kan frit komme til orde det ene eller andet sted.

Det nye chat-forum findes på forsiden af www.campingnettet.dk og på www.dcu.dk og er markeret af et lille rødt felt. Der bringes udførlig vejledning til dem, som i forvejen ikke er vant til at chatte.

billedtekst:
Find chatten på nettet