Børnefamilier og camping

23.06.2013 17:14

Nu har jeg som nyt medlem af DCU og første gangs CV ejer siddet og studeret lidt her i forum og på kredsenes sider, gad vide om ikke der sidder andre derude der har det lige som jeg. Børn i den tidlige skolealder og en masse lang distance ture i sensommeren, det går jo ikke.

Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn på henholdsvis 6 og 10 år, vi kunne da godt tænke os at der blev lavet turer i DK i ferietiden, eller vi kunne måske komme i kontakt med andre som har skolesøgende børn, der også efterlyser ture i DK, nordtyskland, Holland?

Dette emner har sikkert været oppe før, men det er før min tid i DCU

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 9

Birgit Venø Hansen
23.06.2013 17:51

Ture Med DCU

Hej.
Der vil blive lavet en efterår tur til Vesterhavscamping i uge 42, så hold godt øje med kreds 6. Der vil blive lagt noget på vores hjemmeside inden kort tid.
Det vil være tilegnet børnene og også børnebørn.

Mvh
Brian Kristensen

23.06.2013 18:02

Børnefamilier

Det lyder rigtig godt Brian. Dog med den lille hage at jeg er barnefødt og har boet det meste af mit liv i Harboøre, ca. 3 km fra Vesterhavscamping, men det kan kredsen jo ikke gøre noget ved :-) Jeg vil da opfordre alle til at støtte op om den slags tiltag fra kredsene.

Flemming Udbjørg
23.06.2013 19:08

Fin idé Bo - kom igang!

Der sidder garanteret andre børnefamilier, med samme behov - og venter på, at "nogen andre" skal lave turene for dem!

Nu er kredsarbejdet jo frivilligt og ulønnet - og de laver de ture, som de mener der er behov/interesse for. Så den rigtige vej til at skabe nye aktiviteter er, at få idéen - og det har du - og så lave en plan og få det hele markedsført.

Tag kontakt med en god plads, og aftal med dem, hvordan I kan gribe opgaven an - og når du har aftalen på plads, så har du det bedste markedsføringforum via bladet.

Såh.....kom igang! Der er andre, som venter på dig.

/Flemming U

Peter Kofoed
23.06.2013 19:15

ture for børnefamilier

Hej Bo
7. kreds har netop en tur i efterårsferien til Blommehaven Camping i Århus som er målrettet mod familier med skolesøgende børn. se mere om turen på dette link http://kreds7.dcu.dk/kalender/1370374987/ eller gå ind på kredsen hjemmeside på fanebladet kalender
mvh
Peter Kofoed
en af turlederne

23.06.2013 19:52

To do .... :-)

Flemming, du har så ret og jeg vil da se om ikke, der er mulighed for noget her efter sommerferien, da jeg regner med at de fleste sikkert har planlagt den.

Peter, det ser rigtig godt ud og det er bestemt noget vi her i familien, vil tage en snak om det ikke kunne være noget for os.. Super initiativ.

Lars Christensen
05.09.2013 19:15

Børnefamilier og camping

Hej Bo
På 2 kreds hjemmeside kan du se at vi da også laver noget for børn i uge 42
Hilsen Lars- også en stævneleder :-)

Peter Kofoed
05.09.2013 20:53

Børnefamilier og camping

så er det bare om at komme ud af busken, der er 3 kredse der har lavet de efterlyste ture i efterårsferien, hvor der er arrangementer for børn.
To af kredsene har arrangeret det ved storbyer, så der er shopping muligheder for store tenage søskende.
Vi glæder os til at se jer på stævnerne, kom ud af busken og vis at i mener det, når i efterlyser ture for børnefamilier i skolernes ferier.

mvh.
Peter Kofoed
Turleder på 7. kreds tur

ps. vores tilmeldingsfrist er forlænget til 20. september da der er en del ledige pladser.

Kirsten Marie Sørensen
06.09.2013 07:59

Børnefamilier og camping

Hej Bo, nu skriver Du, at det er nyt for Dig og familien med campingvogn og DCU. Der er faktisk for år tilbage i 4, kreds forsøgt at lave stævner, hvor hovedindholdet var for børn, men der kom ingen. Jeg vil foreslå Dig og familien, at i møder op til stævner, det kan godt være, at der ikke lige er lavet noget for børn, men så kom frem, det er det bedste middel. Jeg vil holde med Dig I, at flere og flere stævner, bliver afholdt i tider hvor skolebørn ikke har ferie, og det er faktisk fejl, men hvad er det ved at tage børn ud af skole, og så komme til et "ældrestævne", for de som har fri hver dag.
Vi selv har deltaget i mange stævner, og der er ikke børnefamilier med, men lad os lave det om, da vi selv havde børn, gad de ikke, for der skete ikke noget, så Jeg forstår Dig helt og holdent.
Men mød op til stævner i Jeres kreds og andre kredse, alle er velkomne i hvilken som helst kreds, og hvis at I har børn med, så må vi håbe, at der sker noget.

Hilsen Kirsten

Carl Hansen
06.09.2013 23:10

Evig ung

DCU er en skøn forening. Da vi begyndte at campere, med småbørn, for 40 år siden var vi nogle af de yngste. Det er vi stadig når vi tager med på stævner. Man føler sig evig ung i DCU.