Bella centret

21.01.2012 16:29

Er der nogle som har været på Camping udstilling i Bella centret i Weekenden og er det noget som kan anbefales at besøge ,eller er det spild af tid og penge ??

Du skal være logget ind, før du kan kommentere

Antal anmeldelser: 10

Christian Dam
21.01.2012 17:34

bliv væk

Vi var på messen i fredags ,aldrig har jeg følt jeg spilte tiden, så meget. især camping delen, der var en massse campingvogne, fra div forhandler, der var campers, og issabella, sådan i grove træk. hvis det fortsætter sådan kommer vi ikke der mere, jeg havde håber på weber var der, for det plejer at være godt, men de var der slet ikke. ikke engang en gaslevenredør (bp og primagaz) vi brugte det meste af tiden i danmark og vendens messen, der var en masse gode smagsprøver.:-) rent ud sagt en tynd kop the

21.01.2012 18:18

Øv

lyder som noget vi dropper. en skam ..

21.01.2012 20:31

Bella

Jeg syns du er en anelse for negativ. Kommer lige derude fra for mens Rejsemessen i Bella kun er en skygge af sig selv, trækker campingdelen masser af interesse.
Det siger vi ikke kun fordi vi er en del af camping, og mener at camping er fremtidens ferieform, men også fordi det var det budskab, der blev båret frem både i kommentatorcentret hvor pressen stod klar ved computers og blandt udstillerne, men også fordi masser af gæster til krydstogt og charterrejser i den grad manglede inspiration om udstiller udvalg.

Camping-delen bæres hovedsagelig frem af de sjællandske forhandlere, DCU, FDM og ganske få campingpladser.

Men som sagt med Bijés Jesper Berhrendorffs mund:

-Der skal ikke så meget til. Hvis blot vi sælger 500 flere campingvogne i 2012, så er salget steget med 15 %, og med 70 butikker skulle det nok kunne lade sig gøre.

Der sælger rigtig mange biler lige nu, og der en erfaring for, at salget af campingvogne følger efter med et halvt til ét års forsinkelse.

-Men, som man siger i Bilcentret Charlottenlund, hvor man sælger VW:

-Det er de små biler, der har fået listen helt op. De kan ote ikke bruges som campingtrækkere, og dermed er det langfra sikkert, at den gamle model med forsinket tændsats fungerer.

Blandt de mere spændende nyheder på Bella er en serie Outwell-telte fra østen med masser af plads og gode indretningsmuligheder. Og i den anden ende af skalaen,en splinterny autocamper fra Niels brændekilde til godt 600.000 kr. Med ALT.

DCU og der traditionelle campingmærker er alle repræsenteret. Kan du nå derud – så gør det: Metroen går lige til døren, og der er masser af p-pladser.

21.01.2012 21:35

jane elisabeth

dette er noger af det mest negative jeg længe har læst, jane syntes du ikke at du skulle gøre dine erfaringer selv,istedet for en meget negativ christian og gøre dine egne indtryk.jeg skal selv derud imorgen for at kigge hygge og danne mit indtryg.
det er aldrig spild af penge at være sammen med andre mennesker

mvh.kurt

21.01.2012 21:54

Herning & Aalborg

Rart at vide, at der er flere boller på suppen i Jylland:
www.campingmesse.dk/camping-2012-aalborg/dk.aspx
www.ferieforalle.dk/Ferie-for-Alle/Forside.aspx

21.01.2012 21:58

Bella Centret

Har idag været på Bella udstilling....der var massere at gode oplevelser...også en forhandler af gas :-)
Mange flotte vogne...både drømmevogne og realistiske vogne....super fin rejseudstilling... ja meget mindre end få få år siden, men stadig en oplevelse værd og skal man syd for grænsen på ferie var der en masse campingpladser som delte ud af hvad de nu har at tilbyde.

Og ja der var i bunker af gratis smagsprøver, men vi kommer der vel ikke for at spise spegepølge i 25 udgaver og drikke øl/vin dertil !!!

God tur til dem som vælger at bruge søndagen derud.

Sven Erik Dalgaard
21.01.2012 23:11

Andres meninger

Hej Jane. Via dette link kan du også se flere andre " neutrale med-campisters" opfattelse af udstillingen. Håber det belyser lidt mere dit spørgsmål
http://www.campingferie.dk/2004Design/forumThread.asp?postGuid=647927

Kim Laugesen
21.01.2012 23:42

Bella

Ja jeg må indrømme vi gidder ikke tage derud. Når vi tager på messe, er det for at se de forskellige fabrikater samlet så vi kan sammenligne hvad det ene mærke har af fortrin frem for det andet ikke for at se hvad de forskellige forhandlere udbyder.

Når det er sagt tager jeg da hatten af for foprhandlerne som på bedste vis repræcenterer campinglivet og jeg tror det er rigtigt fint for kommende nye campister - det er bare ikke det vi kommer for. Vi er skam da også interesserede i at se hvad de sjællandske forhandlere har at byde på, men dem kan vi jo altid besøge.

Lizette

24.01.2012 14:01

Gab.....

Tja , vi tog i Bellacentret alligevel . Gab for en kedelig udstilling. Det var sidste gang vi kom der. Alt for dyrt i entre og parkering.

24.01.2012 15:31

Fra Bellacentrets hjemmeside;

Arrangør: Ferie & Fritid i Bella 2012 - arrangeres af Bella Center.