Ferie for Alle, MCH Messecenter Herning, feriemesse, messe, campingmesse, camping, campingudstilling DCU's stand er fyldt med sjove aktiviteter og kan som altid findes på H6200. Foto: Lars Møller/MCH
Campingmesse

Fornyet Ferie for Alle med fuld fokus på camping

Der venter de besøgende en helt ny oplevelse i de ni campinghaller, når Ferie for Alle slår dørene op 22.-24. februar 2019 i MCH Messecenter Herning.

Gå ned ad strøget, spis som i Italien, oplev et shelter og slap af i relax-området. Campingområdet på Ferie for Alle byder på et væld af nyheder, og de besøgende kan gå på opdagelse i et fornyet og livligt campingunivers 22.-24. februar 2019 i MCH Messecenter Herning.

– Setuppet i campinghallerne er blevet ændret, så de besøgende får en ny og bedre oplevelse på Ferie for Alle. Campingområdet bliver mere overskueligt, mere lækkert, og det bliver en større oplevelse. De nye tiltag bliver en overraskelse for de besøgende, og jeg tror, de får lyst til at besøge Ferie for Alle hvert eneste år, fordi der hvert år venter en helt ny oplevelse, siger Morten Kjeldsen, direktør hos Isabella Group, medlem af campingbranchens bestyrelse samt komitémedlem på campingudstillingen på Ferie for Alle.

I campinghallerne kan de besøgende få al den rådgivning, inspiration og information om campingvogne, autocampere, telte osv., som de søger, og derudover forvandles gangarealerne i flere af hallerne til gågader, så de besøgende kan tage sig en strøgtur, ligesom der skabes afslapningsområder, restauranter og legeområder. Hal B forvandles til én stor handelshal, Markedspladsen, hvor de besøgende kan gå på opdagelse blandt gode tilbud på campingudstyr- og tilbehør, der er samlet i hallen.
 

Intercamps produkter i Hal E

Samtlige mærker af campingvogne, autocampere og telte på det danske marked samt alverdens udstyr og campingpladser i ind- og udland kan opleves på Ferie for Alle, og også i hal E venter der de besøgende en ny oplevelse. Her er der kun én udstiller:

– Vi har samlet alle vore vognmærker og produkter i én hal på 2.900 kvm, dels for at give vore forhandlere en masse nye muligheder og samtidig give de besøgende en helt ny helhedsoplevelse. De besøgende gæster kan blive inspireret og opleve vogne af flere mærker og samtidig kigge på udstyr og tilbehør. Det bliver mere overskueligt, og vi tror, det giver de besøgende en bedre service og information på den måde, siger Steen Rasmussen, indehaver af Intercamp A/S.
 

Branchens mødested

Med flere end 1.000 udstillere på Ferie for Alle er der solid opbakning fra branchen, og om det er camping, friluftsliv, charterferie eller noget helt andet, man er på udkig efter, er Ferie for Alle stedet, hvor man finder sin ferie, lyder det fra Morten Kjeldsen:

– Det er på Ferie for Alle, branchen samles, så alle deltager og kommer igen år efter år. Ferie for Alle er blevet Danmarks mødested nummer ét, når man gerne vil inspireres til sine ferie- og rejseplaner. Ferie for Alle er jo en udflugt i sig selv, og hvad enten man er til camping, friluftsliv, outdoor eller noget fjerde, så er det her, folk bliver inspireret. Så alsidige som vi mennesker er i dag, så vil vi egentlig gerne både informeres om og inspireres til camping, charterferie, vandreferie og ski mv., så det er jo et perfekt sted at få alle sine ønsker indfriet, siger Morten Kjeldsen.'

 

Danish Camping Award uddeles

På åbningsdagen for Ferie for Alle afholdes Danish Camping Award for tredje gang. Her uddeles Danmarks mest prestigefyldte campingpriser. Ved prisuddelingen kåres Årets Campingvogn, Årets Campingtrækker, Årets Autocamper, Årets Danske Campingplads, Årets Udenlandske Campingplads og Campingprisen, som går til et firma eller en person.
 

Flere muligheder for vintercamping

Det kan være svært at nå helt ud i alle krogene på én dag. Derfor vælger mange gæster at bo på den midlertidige campingplads, der oprettes til anledningen ude foran messehallerne og bemandes med DCU-personale fra henholdsvis DCU-Camping Aabyskov Strand og DCU-Camping Billevænge Strand.

Messen åbner fredag klokken 10, men hvis I gerne vil tyvstarte og nyde yderligere et par dage i godt campingselskab, åbner campingpladsen for indtjekning allerede onsdag 20. februar kl. 14.

Det koster 975 kr. at bo på campingpladsen i perioden fra onsdag til søndag, 925 kr. fra torsdag til søndag og 750 kr. fra fredag til søndag. De nævnte priser er inklusiv partoutkort til Ferie for Alle og gælder for op til to voksne og to børn i én vogn og forudsætter, at der bookes inden 1. februar. Derefter stiger prisen 100 kr. for alle tre kategorier.

Det er muligt at booke vintercamping online indtil 15. februar kl. 12. Herefter er der kun tilmelding ved ankomst til pladsen.

 

Ferie for Alle 2019 foregår i MCH Messecenter Herning fra 22. til 24. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på mere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

Husk, at du som altid kan finde DCU på stand H6200.

Læs mere om Ferie for Alle