Profil Rejser sportconcept, fodboldskole ved Gardasøen Italien For 12. år i træk arrangerer Profil Rejser sportconcept fodboldskole for drenge og piger mellem 7 og 17 år ved Gardasøen. Foto: Profil Rejser
Oplevelser

Fodboldskole ved Gardasøen i sommerferien

For 12. år i træk arrangerer Profil Rejser Sportconcept fodboldskole ved Gardasøen i Italien i sommerferien.

Sammen med et team bestående af toptrænere, specialtrænere og eks-spillere fra toppen af dansk fodbold, tilbyder firmaet fodboldskole for drenge/piger mellem 7 og 17 år.

Fodboldskolen finder sted på serie A-klubben Chievo Verona’s fantastiske træningscenter Veronello, beliggende i Calmasino di Bardolino – kun ca. 4 minutters kørsel fra Lazise og Gardasøen.

– Vi har arrangeret vores populære fodboldskole de sidste 11 år, og her til sommer er det så 12. år i træk at Summer Football Academy løber af stablen ved Gardasøen, udtaler Henrik Wieland fra Profil Rejser Sportconcept og fortsætter:

– Fodboldskolen ved Gardasøen har fra starten været en stor succes, hvor vi fordelt på ugerne har trænernavne som Jan Michaelsen (tidl. U17-landstræner) – Jesper Thygesen (nuværende TV3-fodboldekspert) – Søren Frederiksen (Superliga-bomber og tidl. assistent træner i Viborg FF) – Ralf Pedersen (tidl. Randers FC og Viborg FF) og Ulrik Pedersen (tid. Superliga-spiller i Silkeborg og OB) til at træne de unge mennesker. Der trænes dagligt fra kl. 10.00-13.00 (mandag-fredag på Veronello’s flotte fodboldcenter, der ligger få minutters kørsel fra Gardasøen.

Vi har derfor mange deltagere på fodboldskolen, der bor på de flotte campingpladser, der ligger i området fra Peschiera del Garda til Torri del Benaco.

Find campingpladser ved Gardasøen

Profil Rejser Sportconcept, fodboldskole ved Gardasøen Italien, trænere
Fodboldskolen har forskellige kendte trænere, som underviser børnene.
Foto: Profil Rejser

 

Udover fem dages fodboldtræning af højtkvalificerede trænere og mulighed for at knytte nye venskaber – får man ligeledes en flot Hummel-tøjpakke med taske og bold – ligesom der serveres vand og frugt i pausen.

– Vi glæder os endnu engang til at give fodboldglade børn en lærerig fodboldferie ved Gardasøen til sommer, slutter Henrik Wieland.

Læs mere om Summer Football Academy