Lejrchefpar, DCU-Flyvesandet Strand Camp, Knæk Cancer Lejrchefparret på DCU-Flyvesandet Strand Camp holder Biks & Banko til støtte for Knæk Cancer.
Knæk Cancer

Flyvesandet til kamp mod cancer

Biksemad og bankospil skal hjælpe med at indsamle penge til Knæk Cancer.

Hver dag får 97 danskere konstateret kræft. Sygdommen rammer hver tredje af os, inden vi fylder 75 år og er den hyppigste dødsårsag her i landet.

Det er i et forsøg på at forbedre den statistik, at TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab arrangerer Knæk Cancer, som kulminerer med et stort indsamlingsshow lørdag den 27. oktober.

På DCU-Flyvesandet Strand Camp vil man gerne give en økonomisk håndsrækning i den gode sags tjeneste. Den nordfynske campingplads arrangerer derfor biks og banko lørdag den 27. oktober kl. 17.30, hvor det koster 100 kr. pr. person at være med. Beløbet går ubeskåret til Knæk Cancer.

 

Alle er berørt

Lejrchef på DCU-Flyvesandet Strand Camp, Susan Vangedal, fik idéen, da hun sidste år så Knæk Cancer i tv sammen med sin mand.

– Vi kender alle nogle, der er ramt af den væmmelige sygdom på en eller anden måde. Derfor tænkte jeg, at vi på Flyvesandet måtte kunne lave et arrangement for at støtte op om Knæk Cancer, fortæller Susan Vangedal.

– Arrangementet går i al sin enkelhed ud på, at man kan komme herud til biksemad med spejlæg, og derefter spilles der banko. Gevinsterne er sponsoreret af aktivitetsudvalget samt pladsens samarbejdspartnere, og overskuddet ringes ind til TV 2 og Knæk Cancer lørdag aften, siger lejrchefen.

Der kan købes kaffe og kage i pausen for 20 kr. Hvis Flyvesandet får flere gevinster, end der er brug for, holdes der aktion. Alle penge går ubeskåret til Knæk Cancer.

Tilmelding og betaling skal ske til lejrchef Susan Vangedal på 61 62 01 66 eller campist Hanne Kingo Andersen på 40 61 80 01.

Kræftens Bekæmpelse bruger pengene fra Knæk Cancer 2018 til blandt andet forebyggelse, rådgivning og forskning.