Easy Camp, bål, båludstyr, udstyr, campingudstyr, camping Easy Camp har forskelligt udstyr til dit bål. PR-foto

Find det rette udstyr til bålet

Hyggelig aftener i selskab med familie og venner omkring bålet er en af livets store fornøjelser, og Easy Camps Adventure-kollektion af tilbehør er designet til at kombinere grilloplevelsen med den traditionelle hygge omkring bålet.

Trebenet bålgrill giver mulighed for madlavning og føjer endnu en dimension til hyggen omkring bålet. Den består af en 150 cm høj trefod i stål, der er let at stille op og udgør en stabil platform for den højdeindstillelige grill med en diameter på 44 cm, der kan finindstilles over et bål og er perfekt til tilberedning af mad. 

Den tilsvarende Trebenet bålgrill Deluxe har varmebestandig maling og en større grill på 50 cm i diameter.

Der medfølger også et robust og stabilt bålfad til brug på de steder, hvor man ikke må grille og tænde bål direkte på jorden.

Easy Camp, bål, båludstyr, udstyr, campingudstyr, camping, grill
Grillholderen har to små lette riste, der er hængslede og omslutter maden. Den tilsvarende Grillholder til hamburger har fire forme i burgerfacon, som er med til at holde formen på din mad.
PR-foto
Og for at gøre madlavning over åben ild endnu lettere fremstiller Easy Camp et udvalg af praktiske køkkenredskaber. Grillholderen har to små lette riste, der er hængslede og omslutter maden, hvilket gør det nemt at vende den, så den kan grilles på begge sider – hånden beskyttes mod varmen af et træhåndtag. Ud over at lette rengøringen forhindrer slip-let-belægningen også, at maden sidder fast. 

Den tilsvarende Grillholder til hamburger har fire forme i burgerfacon, som er med til at holde formen på din mad under tilberedningen. Bålpanden giver flere muligheder for tilberedning af smagfulde måltider uden risiko for forbrændinger fra et bål.

 

 

Easy Camp, bål, båludstyr, udstyr, campingudstyr, camping
Easy Camp har også både kedler, gryder, krus og skåle i blå eller sort emaljeret stål.
PR-foto
I år tilbydes som noget nyt et udvalg af kvalitetskøkkengrej i blå eller sort emaljeret stål i praktisk og flot retrodesign. Der fås en 3-liters gryde med låg og en stegepande med en diameter på 26 cm i begge farver. Desuden fås der også en 2,5-liters kedel med varmeafvisende håndtag i blå og en traditionel 2-liters kaffekande i sort. Alle dele kan anvendes over åben ild, og med de matchende krus, skåle og tallerkner bliver sættet komplet. 

Endelig tilbyder Easy Camp Fire Starter og Flint Striker, som gør det muligt at tænde ild under alle forhold med ekstra varme gnister, der kan antænde tørt brænde, gas og flydende brændsel, når magnesiumstængerne slås an med det medfølgende stykke stål.