Bornholm on the rocks, Dansk Ø-ferie, Færgen Klippeklatring er blandt outdoor-oplevelserne i Dansk Ø-ferie. En aktivitet, som ikke er at finde andre steder i Danmark. Foto: Destination Bornholm/Camilla Hylleberg
Campingferie

Færgen og Destination Bornholm vil styrke bornholmsk outdoor

Færgen og Destination Bornholm indgår strategisk samarbejde om booking og salg af oplevelser via bookingportalen Dansk Ø-ferie.

Bookingportalen Dansk Ø-ferie har som mission at præsentere alle de bedste oplevelser på de danske øer. Og der findes næppe en ø i Danmark med flere store oplevelser end Bornholm. Derfor har portalens ejer Færgen og Destination Bornholm fundet det naturligt at indgå et strategisk samarbejde om salg af oplevelser via netop Dansk Ø-ferie.

– Bornholm råder over en række outdoor-aktiviteter, som ikke kan opleves andre steder i Danmark, og som nok så vigtigt er med til at tiltrække gæster uden for højsæsonen. Det i sig selv er et stærkt produkt, som passer godt til Dansk Ø-feries ønske om at samle de bedste ø-oplevelser på én fælles platform. Derudover bliver samarbejdet en støtte til de mange lokale ildsjæle, som får hjælp til booking og salg og dermed kan koncentrere sig om det, de er bedst til; nemlig at levere turismeoplevelser i verdensklasse, siger Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef hos Færgen.

Outdoor-oplevelser på Bornholm
Samarbejdet har til formål at øge synligheden og tilgængeligheden af de mange oplevelser på Bornholm. Blandt dem klippeklatring, rappelling, dykning, snorkelsafari, havkajak og mountainbike i klippeterræn. Foruden Dansk Ø-ferie vil det blive muligt at booke oplevelser via den enkelte aktørs hjemmeside, VisitDenmarks bookingportal Oplevdanmark.dk og ikke mindst via tablets på Bornholms turistinformationer i henholdsvis Rønne, Hasle, Allinge og Nexø.

– Vi er glade for sammen med Dansk Ø-ferie at kunne styrke salget af outdoor-oplevelser på Bornholm. Ikke mindst fordi vi via selvbetjeningsmuligheden i turistinformationerne på øen får fat i de gæster, der foretrækker at agere spontant under ferien. Under alle omstændigheder skal samarbejdet gøre det hurtigt og enkelt at booke oplevelser på Bornholm og på den måde sikre, at vores gæster får et så godt ophold på øen som overhovedet muligt, siger Destination Bornholms direktør Pernille Kofod Lydolph.

Samarbejdet mellem Færgen og Destination Bornholm er allerede trådt i kraft og er ikke tidsbestemt. Således er der allerede nu en række bornholmske oplevelsespakker at finde på Dansk Ø-ferie

Rabat til DCU-medlemmer
Husk, at du som DCU-medlem får rabat på Færgen. Book via links nedenfor.

Find campingpladser og andre medlemsfordele på Bornholm via www.DCU.dk

Om Færgen / Dansk Ø-ferie

Færgen er Danmarks største ø-rederi og sejler til henholdsvis Bornholm, Samsø, Fanø, Als, Langeland og Lolland via i alt syv forskellige ruter.

Færgen står desuden bag bookingportalen Dansk Ø-ferie, der samler alle de bedste oplevelser på de danske øer ét sted og gør det muligt at booke både transport, ophold og oplevelser hjemmefra. Det sker blandt andet via såkaldte ø-hop, hvor ophold på flere øer kan kombineres og finde sted under én og samme rejse.