De to borde er gode nyheder til fastliggere, der ønsker høj kvalitet. De to borde er gode nyheder til campister, der ønsker høj kvalitet. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Nyheder

Nyt campingbord fra Isabella: Bordplade tåler op til 180 grader

Isabella er har to nye campingborde på markedet til 2020. Det ene er et letvægtsbord, mens det andet er til fastliggere. Ét af dem tåler varme genstande helt op til 180 grader direkte på bordpladen. Se hvilket et af dem her.
Annonce

Isabella er til 2020-sæsonen på banen med to nye borde. Det ene er et letvægtsbord, der fås i størrelserne 120 X 80 cm og 140 X 90 cm og vejer henholdsvis 5,3 kg og 6,4 kg. Når bordet er slået sammen, måler det blot 6,5 cm i højden. Det har runde hjørner og justerbare ben, så det står lige, selvom underlaget er ujævnt.

 

Campingbord fremstillet i Danmark

Det andet nye bord fra Isabella henvender sig til fastliggerne og fås i størrelserne 120 X 80 cm og 160 X 90 cm. Det fylder kun 6 cm i sammenslået tilstand. Bordet er meget solidt med kraftige ben, som er fremstillet på Isabellas egen stangfabrik i Danmark. Det mindste af bordene vejer 15,8 kg og det største 20,5 kg. Bordpladen tåler både UV-stråler og er varmeresistent, så man kan sætte varme gryder og pander på op til 180 grader direkte på bordpladen.