Isabella Air Cirrus er i spil til både den mobile campist og fastliggeren, der foretrækker luft- fremfor stangfortelte. Isabella Air Cirrus er i spil til både den mobile campist og fastliggeren, der foretrækker luft- fremfor stangfortelte. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Nyheder

Nyt Isabella Air Cirrus: Lufttelt til den mobile campist

Den danske teltimportør Isabella er klar med et luftfortelt i eget navn. Isabella Air Cirrus, som teltet hedder, er også i spil til fastliggere, der foretrækker luft- fremfor stangfortelte.
Annonce

For første gang nogensinde er den danske teltimportør, Isabella, klar med et luftfortelt i eget navn.

Isabella Air Cirrus, som her ses indvendig fra, får en vejledende udsalgspris på 16.500 kr. og vejer cirka 35 kg.
Isabella Air Cirrus, som her ses indvendig fra, får en vejledende udsalgspris på 16.500 kr. og vejer cirka 35 kg.
Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Hidtil har Isabella kun haft luftfortelte på markedet gennem sit billigere mærke, Ventura, mens Isabella har koncentreret sig om at producere stangfortelte, men på Caravan Salon Düsseldorf introducerede Isabella et nyt luftfortelt, som har fået navnet Isabella Air Cirrus.

Det er et telt, som Isabella kan stå fuldstændig inde for, fastslår salgschef hos Isabella, Claus Ikjær.

– Det er et telt, hvor stellet er 100 procent luft. Teltet er fremstillet i fuldstændig samme akrylmateriale, som vores normale fortelte er produceret i, og det betyder, at det er åndbart, og at det ikke falmer, som andre luftfortelte kan have en tendens til, fortæller Claus Ikjær.

Luftfortelte henvender sig som regel til den mobile campist, der flytter sig ofte, men det stærke akrylmateriale betyder, at nogle campister utvivlsomt vil vælge at bruge det hele sæsonen.

Dermed er teltet også i spil til fastliggere, der foretrækker luft- fremfor stangfortelte.