DCU - Weboil DCU - Weboil

Weboil.dk - 10 % rabat på bilplejeprodukter

Medlemsfordel

Bilplejeprodukter - hos weboil.dk

Hos weboil.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter som motorolie, gearolie, hydraulikolie, additiver samt andre renoverings- og vedligeholdelsesprodukter. Alt sammen fås til konkurrencedygtige priser. Her vil du opleve plads til at gøre det rigtige køb i samarbejde med weboil. Hvis du har brug for vejledning, kan du kontakte dem direkte på tlf. eller e-mail, som besvares i løbet af dagen.

Du får de mest eftertragtede olier fra Castrol, Shell, Mobil1, Motul, Total, Elf, ARDECA og mange flere. Du kan som medlem hos DCU opnå 10% på dine køb med rabatkoden DCU10. (Se herunder hvor du skal indtaste rabatkoden)

DCU - Weboil

Bestil alt i i olie til din bil, traktor, plæneklipper, båd, motorcykel, lastbil - ja, til alle typer maskiner og motorer til Danmarks billigste priser.

weboil.dk har åbent alle dage og du er meget velkommen til, at komme forbi butikken og afhente dine varer, såfremt du foretrækker dette.

Målet for weboil.dk, er at give dig en oplevelse af kvalificeret og kompetent vejledning, mens du gør en god handel. Alle produkter du finder på weboil.dk, er særligt udvalgte og derfor findes de ikke andre steder i Danmark. 

Med weboil´s landsdækkende leveringsservice, leveres dine varer inden for 1-2 hverdage - oftest er varen fremme dagen efter, såfremt du bestiller inden kl. 14.00. Derefter er der ikke andet for, end at pakke varene ud og forkæle dit køretøj. Varene kan leveres til døren, hvis du har fri, i pakkeboks eller hos det nærmeste posthus hvis du ikke er hjemme.

Velkommen til - weboil.dk ser frem til at høre fra dig.

Industri Kemi ApS

Weboil.dk - en del af Industri Kemi

Tlf.:8681 8143

Mail.:mail@industrikemi.dk

 

Info

10 % rabat