Musik på DCU-Camping Nærum Guitaristen Claus Asmussen og trommeslageren Bosse Hall Christensen, var toneangivende, da de i en årrække var med i Shu-bi-dua. Foto: PR
Det sker hos DCU

Kendisser på camping: Shu-bi og Johnny Madsen Jam i Nærum

To tidligere Shu-bi-dua-medlemmer er med, når Shu-bi or not Shu-bi 24. august spiller på DCU-Camping Nærum, hvor også kopibandet Johnny Madsen Jam fyrer op for underholdningen.
Annonce

Tekst af Torben Brandt

August 2019

 

Det smager af både festival, fællessang og familiehygge, når fire forskellige orkestre spiller på naturskønne DCU-Camping Nærum lørdag 24. august.

Hovednavnet er Shu-bi or not Shu-bi, som består af i alt fem musikere, hvoraf de to, guitaristen Claus Asmussen og trommeslageren Bosse Hall Christensen, var toneangivende, da de i en årrække var med i Shu-bi-dua.

Derudover består besætningen af John Sørensen, Kim Zachariasen og Klaus Poulsen, som sammen med de to originale medlemmer leverer en perlerække af de gamle Shu-bi-dua-hits, som alle kan synge med på.

 

Kopi af Johnny Madsen

Musik på DCU-Camping Nærum
Johnny Madsen Jam spiller på DCU-Camping Nærum 24. august.
Foto: Pressefoto
Man kan med en vis ret hævde, at der kun findes én Johnny Madsen, men kopibandet Johnny Madsen Jam er meget tæt på den ægte vare. Det kan man forsikre sig om, hvis man lægger vejen forbi campingpladsen i Nærum denne lørdag, hvor Johnny Madsen Jam med stor respekt for de originale numre spiller nogle af vestjydens største hits og også nogle af de mere ukendte Madsen-numre.

Ud over de to nævnte orkestre kan også campingpladsens lejrchef Ulrich Helledie opleves på slap line som frontfigur i orkesteret Ulrich & Chaps, mens det fjerde og sidste band er et lokalt orkester fra Nærum.

Der kan købes mad, øl, vin og vand i det overdækkede caféområde. Der er gratis adgang til arrangementet for campingpladsens gæster, mens det koster 100 kr. at komme ind for folk udefra.  

– Min kone og jeg har tidligere lavet denne slags arrangementer, og vi glæder os meget. Vi har kontakten til bookingselskaberne, og vi har adgang til såvel lydanlæg som scene, så jeg er sikker på, at vi får en hyggelig familiedag med musik, som alle kender og kan synge med på, siger Ulrich Helledie.

Den musikalske del af arrangementet foregår på DCU-scenen fra kl. 14-22. Der er åbent for adgang allerede fra klokken 12.

Du kan se andre arrangementer på DCU-Camping Nærum samt booke plads på campingpladsen her.