DCU præsenterer tre nye fordelspladser To familievenlige campingpladser i hhv. Løkken og i Jelling er nye fordelspladser i DCU-regi, og en tredje ligger i naturskønne omgivelser tæt på Slagelse og med blot 10 minutters gang fra centrum. Foto: Lasse Løndahl, arkiv
Fordelspladser

DCU præsenterer tre nye fordelspladser: SE DEM HER

En sjællandsk og to jyske campingpladser i naturskønne områder er nye fordelspladser med rabatter for DCU–medlemmer.
Annonce

Tekst: Torben Brandt

 

En sjællandsk og to jyske campingpladser er nye DCU-fordelspladser, hvor du som DCU-medlem får mindst 15 procent rabat på overnatningsprisen, når du gæster pladsen og fremviser dit DCU–medlemskort.

 

Jelling Camping

Fordelsplads Jelling Camping
Jelling Camping ligger i naturskønne, bakkede omgivelser.
Foto: Jelling Camping
Jelling Camping er en dejlig familiecampingplads, som ligger i naturskønne, bakkede omgivelser og alligevel kun cirka en kilometer fra Jelling by.

Pladsen har gode legefaciliteter, og så har den en swimmingpool, hvor man kan boltre sig og blive kølet ned på de varme dage. Et stort fælleskøkken samt puslerum, vaskemaskiner og tørretumblere findes også på Jelling Camping.

Du kan læse mere om på www.jellingcamping.dk

 

Løkken By Camping

Fordelsplads Løkken By Camping
Løkken By Camping er en dejlig familieplads med kun 400 meter til en af Danmarks allerbedste sandstrande ved Vesterhavet.
Foto: Løkken By Camping
Længere mod nord i det jyske finder vi Løkken By Camping, en dejlig familieplads med 125 enheder, som ligeledes er ny DCU-fordelsplads.

Campingpladsen ligger ideelt med kun 400 meter ind til Løkken by og ligeledes blot 400 meter til en af Danmarks allerbedste sandstrande ved Vesterhavet. Pladsen er et godt udgangspunkt for ture til f.eks. Fårup Sommerland, Hirtshals og Skagen.

Pladsen har egen butik og bistro og sælger frisk morgenbrød hver dag.

Læs mere på www.loekkenbycamping.dk

 

Slagelse Campingplads

Den tredje nye fordelsplads i DCU-regi er Slagelse Campingplads, som ligger ved det nyrenoverede Hotel Lillevang.

Campingpladsen er lille, lys og hyggelig og byder på en storartet cocktail af naturskønne omgivelser og bynærhed blot 10 minutters gang fra centrum. En sådan placering vil utvivlsomt også vække interesse blandt autocampister, som ofte har netop bynærhed højt på prioriteringslisten, når campingpladsen vælges.

På www-hotel-lillevang.dk kan du læse mere om Slagelse Campingplads, blandt andet at den har åbent hele året.

 

Alle tre nye fordelspladser glæder sig til at byde velkommen til DCU–medlemmer.