øl henne strand camping Foto: Henne Strand Camping
Jubilæum

Skummende øl og jubilæumsfest: Henne Strand Camping fylder 60

Henne Strand Camping & Resort fylder 60 år i 2019. Derfor inviterer indehaverne nuværende og nye gæster og alle interesserede til øl-oplevelser ved fire arrangementer igennem 2019.
Annonce

2019 fejrer Henne Strand Camping & Resort 60-års jubilæum. Det bliver fejret ved fire arrangementer i løbet af sæsonen.

Det fortæller Tina Kristensen, der er indehaver af Henne Strand Camping & Resort nær Esbjerg:

- Vi har valgt at inddrage vores gæster mest muligt ved fortsætte den øl-tradition, som vi etablerede i 2016. Nu gør vi det med fire arrangementer hen over foråret, hvor vores gæster kan engagere sig i og følge tilblivelsen af den nye jubilæums-øl, siger han.

Allerede den 13. april går det løs i samarbejde med brygmester, Mads Jensen. Han serverer de første prøve-bryg som smagsprøver, der skal danne grundlag for at gæsterne kan give deres meninger til kende.

Indflydelse på øl-etiketten

Fra den 15. april til den 25. april kunne gæsterne give udtryk for, hvilken jubilæumsetikette, der skal anvendes på Henne Strand Camping & Resorts 60 års jubilæums-øl. 

Det skete ved en afstemning via Facebook. 

øl henne strand camping
Foto: Henne Strand Camping

 

Derefter inviteres der til øl-træf den 18. maj, hvor gæsterne kan møde lokale mikro-bryggere og øl-entusiaster til en fælles øl-smagning. Om aftenen er der en spisning og musik til brygmester Mads Jensens øl-menu med live-musik.

- Øl-glæde arrangementerne kulminerer den 25. maj, hvor det nye bryg lanceres og kan smages. Det er et frokost- og eftermiddagsarrangement, hvor brygmester Mads Jensen serverer den nye øl, som ingen endnu kender hverken navn eller smagen på, fortæller Tina Kristensen.

Mad og musikalsk underholdning

Samtidig med fejringen af jubilæet og den nye jubilæumsøl, bliver der set tilbage på de 60 år, som Henne Strand Camping & Resort har eksisteret

Det fortæller Peder Kristensen, der er medindehaver af Henne Strand Camping & Resort:

- Henne Strand Camping & Resort ser tilbage på camping og turisme her i området. I den anledning bliver der mulighed for at købe små lækre frokostretter, opleve indslag om camping og turisme for området tilbage fra 1950’erne. Dertil nydes den nye øl og musikalsk underholdning, siger han.