DCU-Camping Mols, campingplads DCU-Camping Mols er en af de pladser, der får nye lejrchefer i 2019 grundet en omrokering. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Nye lejrchefer

DCU orienterer: Nye lejrchefer på DCU-campingpladser i 2019

Til 2019-sæsonen vil du møde nye lejrchefer på flere af DCU's campingpladser. Der er både tale om nyansatte og en enkelt rokade.
Annonce

Jens Pedersen, der i mange år har været lejrchef på flere af DCU’s campingpladser, senest på DCU-Camping Mols, vil til den kommende sæson være at finde på DCU-Camping Ejsing Strand.

Det betyder, at der er kommet nye lejrchefer på DCU-Camping Mols fra den 1. marts, men også på DCU-Camping Albuen Strand fra den 1. marts og DCU-Camping Hornbæk fra den 1. april. På begge campingpladser rykker to børnefamilier ind, og på DCU-Camping Hornbæk er der familien Frederiksen, der består af mor Tina, far Martin og deres to børn på 12 og 14 år. På DCU-Camping Mols har vi budt velkommen til familien Frandsen bestående af mor Anne og far Thomas og parrets tre børn på 9, 12 og 15 år.

DCU-Camping Albuen Strand har også fået ny lejrchef fra 1. marts. Her har vi ansat Michael Juel Fjelde.

DCU vil gerne takke tidligere ansatte på DCU-Camping Albuen Strand, DCU-Camping Hornbæk og DCU-Camping Ejsing Strand for en stor indsats og ønsker alle held og lykke i fremtiden.

Vi ser frem til at byde de nye lejrchefer velkommen og glæder os til at byde dig velkommen som gæst til en ny sæson, som begynder 22. marts*

*Åbningstiderne varierer en smule. Tjek dem her