Adria Twin Supreme, van, autocamper Kunderne kaster i øjeblikket deres kærlighed på en af Adrias mindste autocamper-serier, Twin Supreme, der til sæson 2019 blandt andet har fået lækkert stort panoramavindue over beboelsesafdelingen i fronten af vognen. PR-foto
Autocamper

Nye forhandlere af autocampere

Afgiftsnedsættelse kombineret med og en generel stigende interesse for autocampere har betydet, at flere forhandlere vil sælge de firehjulede fritidskøretøjer. Det mærker blandt andet Adria, der nu sælger autocampere i Østdanmark igen.
Annonce

Salget af autocampere stiger. Det har øget presset på det eksisterende forhandlernet, som Adria nu udvider med to forhandlere. Dels Campinggården i Slagelse, der skal stå for salget af Adria-autocampere i Østdanmark, dels Kronjyllands Camping Center i Randers, der skal varetage søstermærket Sun Living by Adria i Jylland.
 

Atter på Sjælland

Med Campinggården Slagelse som ny Adria-autocamperforhandler er et stort ønske om repræsentation på Sjælland nu gået i opfyldelse. Allerede fra start har forretningen fem indretninger i udstillingslokalerne, og tre mere er på vej.
– Med markedets positive udvikling er behovet for at udvide forhandlernetværket steget, så vi er glade for, at vi har fundet en forhandler, som både har lysten og evnen til at udvide sortimentet, forklarer salgschef for autocampere, Martin Kolst fra Adria Danmark.

Campinggården er i forvejen eksklusiv Adria-forhandler, og for dem har den strategiske udvidelse af sortimentet også betydet ansættelse af erfarent personale til området.
En af nyhederne, som trækker publikum til udstillingslokalerne, er den nydesignede Adria Twin Supreme, som hører til van-kategorien. Den har – som en stor del af Adrias øvrige program – fået lækkert panoramavindue, ligesom interiøret er forfriskende nyt.

 

Kommer i begyndelsen af 2019

Et andet af Adrias firehjulede produkter er søstermærket Sun Living by Adria, der forhandles fra sæson 2019 hos Kronjyllands Camping Center i Randers. Hos Kronjyllands Camping Center lander de første udstillingsmodeller i forretningen i begyndelsen af det nye år.

Sun Living-programmet er kendetegnet ved skarpe priser på både traditionelle autocampere, modeller med ekstra sænke-seng, vans og alkovemodeller.

Læs mere om Adria

Sun Living by Adria, autocamper
PR-foto

 

Carado til Vejle

Også hos Ny Vejle Caravan har man besluttet at hoppe med på autocampervognen. Det sker via mærket Carado, som er en del af Erwin Hymer Gruppen.

– Vi tror på, at det er det rigtige tidspunkt at tage autocampere ind, fordi det er et marked i vækst. Prismæssigt ligger Carado yderst rimeligt, og samtidig har vi mulighed for at præsentere produkterne pænt i butikken, forklarer Kim Præst Nielsen, direktør og medindehaver af Ny Vejle Caravan.

– Vi er klar over, at tingene ikke gror ind i himlen, men Carado er et rigtig godt sted at begynde. Hvis det går godt, vil jeg ikke udelukke, at vi senere vil tage flere mærker ind, siger Kim Præst Nielsen.

Ny Vejle Caravan har netop fået opgraderet deres lifte, så de er klar til autocampere. På værkstedet kan man servicere og reparere autocampernes bodel, ligesom mindre reparationer på f.eks. bremser kan klares på værkstedet.

– Skal der laves større reparationer på f.eks. motor eller gearkasse, har vi en aftale med Autohuset Vestergaard, der ligger tæt på os, som vil tage sig af det motormæssige, siger Kim Præst Nielsen.

Læs mere om Carado

Carado, autocamper
Foto: Lasse Løndahl Henriksen