Vogne og udstyr

Eget internet i CV.

Posted by Peter Nielsen, 12/17/2016 - 15:40

Nogen der har erfaring med mobilt internet- abonnement? Duer det til at streeme med? og hvad koster et sådan abonnement? Kan det bruges i udlandet?
Mvh Peter

Posted by Kurt B. Andersen, 12/08/2017 - 23:58

Claus Grønager - hvordan får du Teamviewer til at virke? Når jeg bruger Teamviewer kan jeg se alt, indtil programmet/filmen starter, så kan jeg ikke se den. Jeg går ud fra at det skyldes, at Teamviewer jo ændrer på grafikopløsningen på den pc man kalder op, for at spare båndbredde. Så derfor kan man/jeg ikke se når programmet afspilles. Jeg bruger yousee. Ændrer du noget på grafikken på hjemmepc og modtager pc for at kunne se filmen/programmet, eller har du gjort andet, for at få det til at virke?

Posted by Martin Lew Petterson, 12/07/2017 - 20:28

Du skal bare købe et data abonnement hos 3 med en tilhørende god router - de har en udgave man kan koble eksterne antenner på for bedre modtagelse. Du kan endda få udendørs antenner til den også.

Der er 3Likehome så du kan streame data i udlandet også.

Når alt data er brugt (10GB udland) køber du bare en topup pakke så får du 10GB mere. Det koster ikke særlig meget.

Så køber du en Chromecast og sætter i fjernsynet, eller streamer direkte på telefonen eller op på fjernsynet via Chromecast.

Har ingen problemer med at bruge streaming apps i udlandet. Dog er Netflix altid med det indhold som det land man befinder sig i.

Posted by Claus Grønager, 12/05/2017 - 13:38

Jeg har Viaplay hvorigennem jeg kan se de fleste programmer som viasat tilbyder. Viaplay kan jeg se på min pc'er derhjemme. Når jeg vil se det på en campingplads eller andre steder bruger jeg Teamviewer, som er et gratis program, til at koble op til min hjemmepc'er og derigennem se fjernsyn via Viaplay.

En af fordelene ved denne løsning er at det er pc'eren derhjemme der 'ser' fjernsyn, og jeg har derfor ikke problemer med rettigheder når jeg er i udlandet.

Posted by Michael Porsgaard, 12/01/2017 - 11:21

Hej Uffe,

Linket skulle gerne virke.... Guiden er dog ikke blevet opdateret de sidste 2 måneder....

Du kan normalt ikke streame via campingpladsens internet. Det skyldes at YouSee kan se hvilken IP-adresse du forsøger at koble dig op fra, og da YouSee ikke har rettighederne til visning af dansk tv i udlandet, så er det ikke en mulighed.

M.v.h.

Posted by Mette-marie Deloughery, 11/30/2017 - 21:44

Michael, tror du at linket kan komme til at virke igen, eller kan jeg på anden måde se din guide?

Og så har jeg et spørgsmål: Hvis man er indenfor campingpladsens internet (i udlandet), så er det vel bare at koble PC´en til tv'et og streame via den, f.eks. fra Yousee´s hjemmeside (som man så skal have abonnement hos).
Eller hvad?
Problemet som jeg ser det mest er, at pladsernes internet er elendigt, hvis der overhovedet er noget, i det hjørne man ligger i. Og hvis der er, kører det langsomt, og er vel egentlig kun tiltænkt tjek af mail, og måske hente en vejrmelding.
Jeg har opgivet at bruge det.
Da vi havde viasat abonnement var der ofte mulighed for at finde satellitten og se TV like home :-)
Men så flyttede vi til et sted med kabeltv.
Nu sidder vi som regel bare og nyder freden og udsigten i stedet.

Posted by Michael Porsgaard, 08/30/2017 - 18:45

Tak skal du have....

Michael

Posted by Poul Jensen, 08/29/2017 - 20:50

Michael,
Det er godt nok en fornem guide du har lavet der :-)
mvh
/Poul

Posted by Michael Porsgaard, 12/19/2016 - 14:47

Hej Peter,

Streaming til campingvognen kan hurtig blive en dyr affære. For at se alm. TV skal du regne med, at du skal bruge 500 MB dataoverførsel pr. time. Tænder du TV'et kl. 18 og går i seng kl. 22, så har du altså brugt 2 GB af dit medfølgende abonnement (Hos Oister kan du f.eks. få 100 GB for kr. 169,-). Det næste er hastigheden. Bruger du f.eks. Netflix, så skal hastigheden op på mellem 3,0 megabit pr. sekund og 5,0 megabit pr. sekund for at få et nogenlunde billede. Og da campingpladserne ligger der hvor campingpladserne nu gør, så er det ikke verdens bedste dækning (og dermed ikke den bedste hastighed). Men det kan lade sig gøre.

M.h.t. udlandet, så er det en anden sag... Køber du f.eks. et simkort i udlandet, så får du også en udenlandsk IP-adresse, og så virker DR, TV2 og Netflix ikke, da det er danske "kanaler" der ikke har lov til at sende til udlandet. Dette kan dog omgås ved at etablere en VPN-forbindelse så tv-udbydeen tror du sidder i Danmark, men det er lidt kompliceret at få til at virke. Endelig kunne du også få et dansk simkort (f.eks. 3) som giver op til 10 GB data i udlandet. Dette virker faktisk, men så bliver du ramt af begrænsningen på de 10 GB, hvilket svarer til 20 timers tv.

En løsning der kunne virke var at bruge campingpladsens WIFI, og så anskaffe en Slingbox (som kan sende dit eget tv-signal hjemmefra over internettet).

Image
DCU medlemskab collage

Join DCU

Cheap holidays in Denmark with DCU Deal

The DCU deal offers the following advantages:

  • 30% discount on the price per person
  • Children up to 12 years - free of charge
  • Reduced price for young people (12 and 17 years)
  • Dogs – free of charge
  • Free wifi

 

DCU-Deal: 470,- DKK 

Sign up