Camping i Sverige

Camping i Sverige
Planlæg din campingferie til Sverige. Vi giver en oversigt over campingpladser i Sverige. Gå på opdagelse og find den svenske campingplads, der passer dine feriebehov.

Med mere end 1.000 campingpladser i Sverige er vores søsterland i den grad med på campingbølgen. Det er muligt at campere ved sø, hav og i den storslåede svenske natur. I Sverige finder du Astrid Lindgrens Verden, som har campinghytter og egen campingplads. Astrid Lindgrens verden er et kapitel helt for sig. 

Tosse Lilleland og Simhallsbadet er to af mange badelande, som ligger tæt ved Danmark, og har flere campingpladser inden for rækkevidde. Er du til storby-camping, så findes der rigtig mange campingpladser ved de større byer, som Stockholm og Gøteborg. Områderne omkring Gotland og Skåne byder på de store naturoplevelser. 

Camping i Sydsverige

Opdag de spændende byer Malmö og Lund kun en kort tur fra Danmark, og se gamle danske områder i Skåne. Den vilde natur med søer, hav og store skove er som en kæmpe legeplads kun ganske kort fra Danmark.

 

 

No results found

Unfortunately, we do not get results from your seek criterion. Try the others "search options" and "keywords" or expand / others searching.

Camping ved skærgården

Op langs Vestkysten i Sverige mod Göteborg finder du skønne campingpladser lige ud til skærgården. Her kan du fiske, besøge hyggelige byer og bade i det rolige vand. Især området ved Grebbestad, Smögen eller Kungshamn giver gode badeforhold og mange muligheder for familier med børn. Smögen er en af Sveriges største turistattraktioner og berømt for sine brostensbelagte gyder, dejlige restauranter og karakteristiske gamle træhuse.

 

Camping tæt på naturen

Du kan tage dit eget telt med og komme helt tæt på den storslåede natur. Eller du kan leje en hytte og sove i en rigtig seng, hvis humøret er mere til det. Fisketure, vandreture eller en hyggelig aften ved bålet får pulsen helt ned og det nære kommer i centrum.