Wecamp Air Galaxy, luftfortelt, fortelte, Ferie for Alle, Herning Se det nye luftfortelt fra Wecamp på Ferie for Alle-messen i Herning den 24.-26. februar 2017. PR-foto
Fortelte

Tjek det nye luftfortelt fra Wecamp

Læs mere om Wecamps Airtent Galaxy, som er det eneste A-måls-lufttelt på det danske marked.
Annonce

Airtent Galaxy er ikke mindre end det eneste ”A-måls”-luftelt på det danske marked og præsenteres nu for de danske campister på feriemessen Ferie For Alle 2017. Teltet er fremstillet i lette materialer og med luftstænger og fås i fire forskellige størrelser. Prisen starter ved kr. 6.999.

Torben Fallesen fra Camper Fritid udtaler: 
– Opstilling af teltet er nemt og enkelt. Teltet har en ramme i fronten, som er fast sammen med taget, og derfor pumpes det op som det første. Herefter pumpes støttekanalerne op enkeltvis og monteres samt fastgøres med velcro. Det er bare super nemt.

I siderne er der monteret mørklægningsgardiner, mens fronten har klassiske gardiner. Sider og front kan lukkes op individuelt, ligesom de kan fjernes helt, så teltet også kan fungere som solsejl. Teltet leveres selvfølgelig inklusiv luftpumpe med overtryksventil. 

– Vægt er noget, vi arbejder med hele tiden på vores produkter, og på et telt som dette er der virkeligt nogle kilo at spare i forhold til de almindelige A-målstelte. Luftteltet her vejer ca. 25,5 kg for den mindste størrelse, hvilket er helt unikt, slutter Torben Fallesen.