Hjælpen er nær, hvis hunden eller katten mangler en dyrlæge på campingpladsen. Hjælpen er nær, hvis hunden eller katten mangler en dyrlæge på campingpladsen.
Nyheder

Dyrlæge tilbyder video-konsultationer til campister

Skal hunden eller katten lige tjekkes, så tilbyder en dyrlæge videosamtaler direkte på smartphonen eller computeren i teltet, campingvognen eller i autocamperen.
Annonce

September 2019

 

Danske campister med hund har nu fået en ekstra livline i form af online konsultationer med en dyrlæge, når de er på camping.

Det er E-dyrlægen.dk, der nu udbyder videosamtaler med dyrlægen direkte på smartphonen eller computeren i teltet, campingvognen eller i autocamperen.

Det fortæller Mads Einshøj, der er dyrlæge og direktør i E-dyrlægen.dk.

- Vi er blevet opmærksomme på at mange campinggæster, der medbringer deres kæledyr på ferien, tit har udfordringer i forhold til at få dyrlægehjælp, når de enten er langt fra deres normale dyrlæge, eller det er weekend og de lokale dyrlæger har lukket, siger han.

 

11.000 DCU-medlemmer har hund på camping

Nu kan du få konsultationer med en dyrlæge online
E-dyrlægen Mads Einshøj tilbyder nu konsultationer online, når du sidder på campingpladsen.
Pressefoto
En undersøgelse blandt 2.500 tilfældigt udvalgte medlemmer af Dansk Camping Union viser, at 33 procent af dem har hund.

71 procent at dem tager hunden med sig, når de tager på camping. Det svarer til, at mere end 11.000 DCU-medlemmer har hunden med sig på camping.

Det er i de situationer, hvor campisten er langt hjemmefra, det er weekend eller ferie, at videosamtalerne kan være en fordel, mener Mads Einshøj.  

- Med e-konsultationerne kan campinggæsterne, via en videosamtale med vores dyrlæge, få hjælp til deres bekymringer. Hvis de for eksempel står i en situation, hvor de ikke selv kan bedømme, hvor alvorlig en sygdom eller skade deres hund har, og om de skal til at afbryde ferien, køre langt efter en døgnåben dyrlæge eller selv kan løse problemet efter dyrlægevejledning, siger Mads Einshøj.

E-konsultationen koster 400 kroner både morgen, aften eller i weekenden.