Syng med, når DR1 "Fællessang" besøger DCU-Camping Odense den 22. maj 2020. Syng med, når DR1 "Fællessang" besøger DCU-Camping Odense den 22. maj 2020.
Campingliv

DR1 holdt fællessang på DCU-Odense City Camp

Fredag den 22. maj sendte DR1 det populære TV-program "Fællessang - hver for sig" live fra DCU-Odense City Camp.
Annonce

Fredag d. 22. maj kom DR på besøg på DCU-Odense City Camp kl. 20 for at filme live til programmet ”Fællessang - hver for sig” med Mads Steffensen og Phillip Faber.

Regnen faldt tungt over Fyn, men det var ingen hindring for de fremmødte campister, der havde fundet regntøjet frem - og holdt sangteksterne i den ene hånd og en paraply i den anden. Sangerinde Maria Brahmsen, der tidligere har været med i Tøsedrengene og Ray Dee Ohh var en af de kendte, der sang med hjemme fra stuen. Med var også musikerne Aura Dione og Alex, der sang velkendte, danske sange - og slagets gang blev som sædvanligt ledet af studievært Mads Steffensen og komponist og dirigent Philip Faber.

 

Besøg DCU-Odense City Camp

Med bare fire km til Odense centrum har campingpladsen en perfekt beliggenhed for udflugter og oplevelser i det fynske, men samtidig er det en stille og rolig plads i naturskønne omgivelser, tæt på Fruens Bøge og det smukke Munke Mose-område.

https://www.dcu.dk/campingplads/dcu-odense-city-camp