Gode råd og ideer

Køb af Camping Cjeques

Posted by Ulrik Marcker, 07.04.2016 - 12:02

I 2014 købte vi en del cheques på tilbud for brug i 2015 på primært Stevns Camping .Da vi kom til pladsen i 2015 viste det sig, at man ikke mere havde et samarbejde med Camping Cheque, selvom man var anført i guiden for 2015. Vi fik opholdet for samme pris, som var det på cheque - god service. De havde stoppet samarbejdet, da deres betaling fra Camping Cheque var meget meget langsom.

Jeg har nu skrevet til Camping Cheque, for at sælge chequene tilbage, da vi vil have svært ved at bruge dem. Svar, der er jo over 600 pladser, hvor I kan bruge dem eller, som der står i betingelserne, "man skal dø eller blive invalid". Husk at sende dokumentation.
Råd: køb ikke flere cheque end I skal bruge det år og check på nettet om de pladser, I vil benytte, stadig har et samarbejde, efter guiden er trykt og udsendt.

Posted by Kristian Mortensen, 08.04.2016 - 10:24

Hej vi har også prøvet camping cheques og som de siger der er mange andre steder i kan bruge dem ,men vær opmærksom på ,at bruges de ikke inden for tre år så forsvinder de ud i den blå luft .(har selv prøvet at miste 1200 kr. på den konto. )

Posted by Flemming Udbjørg, 07.04.2016 - 20:33

- fyldt med fælder!

Meeeen du er jo ikke helt snydt, for du fik jo opholdet til samme pris som med CC.

Så smid du bare papirerne i spanden og smil!

Men de har jo ret; Du sidder nu med gratis CC (du har jo fået rabatten én gang) og kan bruge dem på en masse andre pladser.. DEt er da en fin handel.

Posted by Knud Pedersen, 07.04.2016 - 15:25

Vi opgav for flere år siden at bruge deres ret så indviklede system, bla. fordi flere af de pladser som vi besøgte ikke var med mere trods det modsat beskrevne i deres papirer.
Vi bruger i dag ACSII Campings som fungerer udmærket.

Bild
DCU medlemskab collage

Melde dich bei DCU an

Günstiger Urlaub in Dänemark mit DCU Deal

Der DCU Deal bietet folgende Vorteile:
• 30 % Rabatt auf die Preise pro Person
• Kinder bis 12 Jahre
• Ermäßigter Preis für Jugendliche (12 und 17 Jahren)
• Hunde – kostenlos
• Gratis Wifi

DCU-Deal: 470,- DKK 

Anmeldung