DCU-Camping Albuen Strand på Lolland får en ny legeplads af Isabellafonden Børnene på DCU-Camping Albuen Strand får nu endnu mere at smile ad i fremtiden. Isabellafonden har nemlig skænket campingpladsen en helt ny legeplads. Foto: Rasmus Schønning
Ny legeplads

Brede smil på Albuen Strand-camping: Får ny legeplads af Isabellafonden

Børnene på DCU-Camping Albuen Strand på Lolland får nu endnu mere at smile ad i fremtiden. Isabellafonden har nemlig valgt at donere en helt ny legeplads til campingpladsen.
Annonce

Tekst: Torben Brandt

Juli 2019

Lejrchef på DCU-Camping Albuen Strand, Michael Juel Fjelde, kunne dårligt få armene ned, da han fik at vide, at Albuen er blevet tildelt en splinterny legeplads af Isabellafonden.

– Jamen, det betyder jo alt at få sådan en legeplads, var den umiddelbare kommentar fra Michael Juel Fjelde. Den nye legeplads er blevet placeret dér, hvor den gamle lå. Legepladsen har blandt andet fået to vippedyr, nogle tårne, en rutsjebane og et aktivitetscenter. I første omgang skulle den gamle legeplads fjernes, inden opbygningen af den nye kunne gå i gang. Den nye plads stod klar til brug lige inden sommerferien.

 

DCU-Camping Albuen Strand får ny legeplads af Isabellafonden
DCU-Camping Albuen Strand har fået skænket en ny legeplads af Isabellafonden.
Foto: Isabella
Legeplads bidrager til positiv udvikling

Legepladsen fra Isabellafonden bidrager til at give DCU-Camping Albuen Strand et løft, som allerede er godt i gang.

– Vi har også lige fået sat et lamelhegn rundt om swimmingpoolen, og der bliver i det hele taget bare ofret meget på at få gjort pladsen rigtig fin. Det bliver bare så godt, lyder det begejstret fra Michael Juel Fjelde, der tiltrådte som lejrchef 1. marts i år.

Pladsens positive udvikling kan også aflæses på de sociale medier, hvor den nye lejrchef har været inde at smugkigge i kommentarfelterne på pladsens Facebook-side, selvom han egentlig havde lovet sig selv ikke at gøre det.

– Jeg bliver helt rørt over at læse de kommentarer, nogle af vores gæster kommer med, når de har besøgt pladsen. Så kan man virkelig mærke, at folk er glade for at komme her, siger Michael Juel Fjelde.