Foto: Adobestock

Events

Events på alle DCUs campingpladser i 2021

Her får du et overblik over de events og begivenheder, der finder sted på alle DCUs 20 campingpladser i 2021. Men der sker også masser af sjove og spændende ting for store og små lokalt på pladserne. De begivenheder finder du på den enkelte campingplads' facebookside. Du kan også kontakte pladsen og høre nærmere.

Juni og juli

”Gå, så går det nok”. Tag ud og gå med DCU og Anne-Vibeke Isaksen. Hold øje med nærmere info på de enkelte DCU-pladsers facebooksider, eller kontakt pladsen. Du kan også følge med i nyhedsbrevet, som du kan tilmelde dig her.

23. juni: Vi markerer sankthansaften. Se nærmere info på pladsen eller på pladsens facebookside.

28. juni – 4. juli: Bedsteforældreuge. Mere info følger her og på DCUs facebookside. Se også nærmere info eller forhør dig på pladsen eller på pladsens facebookside.

 

August

2. – 8. august: Bedsteforældreuge. Mere info følger her og på DCUs facebookside. Se også nærmere info eller forhør dig på pladsen eller på pladsens facebookside.

 

September

Danmark planter træer. Mere info følger her og på DCUs facebookside. Se også nærmere info eller forhør dig på pladsen eller på pladsens facebookside.

 

Oktober

Efterårsferie. Mere info følger her og på DCUs facebookside. Se også nærmere info eller forhør dig på pladsen eller på pladsens facebookside.

Det sker på DCU-Camping Hornbæk

Mød os på Facebook her og læs mere om vores lokale aktiviteter.
 

  • Vi har to hoppepuder. Den ene er til børn under 10 år - den anden er til børn over 10 år.

  • Vi har fået en svævebane, som er blevet meget populær blandt børnene.

  • Vi har 2 legepladser med gynger, vipper og klatrestativer. Desuden har vi hoppepuder, petanquebane, volleyballbane og boldbane.

  • Vores bålplads ligger i forbindelse med en grillgård, hvor der er god plads til at lave snobrød, popcorn og pandekager. Der er et mindre klatrestativ og et mindre klatreområde ved bålpladsen.

  • Alle er velkomne til at benytte fælleshuset med TV-stue til f.eks. til fællesspisning og hygge.