Grafik: Rikke Steenstrup Grafik: Rikke Steenstrup

DCU gør klar til 2021 – mød lejrcheferne

DCU er i sving med at gøre klar til sæsonen 2021, og der er fuld gang i den på alle pladser med nyheder, tiltag og forbedringer. Alt sammen til fordel for medlemmerne. De tre campingpladser DCU-Camping Albuen, DCU-Camping Vesterhav og DCU-Camping Billevænge Strand, som er sat til salg, bevirker også, at der rokeres rundt blandt lejrcheferne. Vi opdaterer løbende denne side.
Annonce

DCU-Camping Åbyskov Strand / DCU-Camping Billevænge Strand

Anders og Cecilie Kampp Sørensen, der tidligere var på DCU-Camping Billevænge Strand, som er sat til salg, er flyttet ind på DCU-Camping Åbyskov med deres to børn. Anders er lejrchef, og Søren Sørensen, der har været på Åbyskov i mange år, er blevet ansat som assistent. Vi har så meget at takke Søren og Pia Sørensen for. Først og fremmest en uvurderlig indsats på DCU-Camping Åbyskov Strand. Anders og Cecilie har gjort det rigtig godt på DCU-Camping Billevænge Strand, og vi glæder os til at få den gode energi ud på DCU-Camping Åbyskov samtidig med, at Søren bliver og hjælper til.

DCU-Camping Rørvig Strand / DCU-Camping Albuen Strand

Vivi og Michael Juel Fjelde, der tidligere var på DCU-Camping Albuen Strand, som også er sat til salg, har nu overtaget driften på DCU-Camping Rørvig Strand. Der blev afholdt et hyggeligt udendørs 'Goddag/farvel'-arrangement for pladsens gæster den 29.11., hvor landsformanden takkede Jeanette og Jan Swarchiling for deres store indsats på campingpladsen og bød Vivi og Michael velkommen.

DCU-Camping Aarhus - Blommehaven / DCU-Camping Vesterhav

Allan Obling fra DCU Camping Vesterhav er rykket til DCU Camping Aarhus - Blommehaven, og hans kæreste Susan Juul er ansat som assisten. De afløser Kurt og Bente Nielsen, der er stoppet i DCU. De skal også have en stor tak for deres arbejde på campingpladsen i Aarhus.

DCU-Camping Nærum / DCU-Camping København - Absalon

Fra d. 29.12. bliver Dorthe og Ulrich Helledie, der tidligere har været på DCU-Camping Nærum, de nye lejrchefer på DCU-Camping København - Absalon. Vi vil gerne takke Ulrich og Dorthe for det store stykke arbejde, de har udført på DCU-Camping Nærum. Samtidigt vil vi også gerne takke Jan og Mona Malec, der har gjort en kæmpe indsats på DCU-Camping København - Absalon gennem årene. Der er fundet et nyt værtspar til DCU-Camping Nærum, og det offentliggøres d. 1.2.21.

DCU-Camping Rønne - Galløkken

Den nye campingplads i DCUs familie, DCU-Camping Rønne - Galløkken, åbner sammen med de andre pladser den 19. marts, og der skal ansættes en ny lejrchef. Stillingen bliver slået op i begyndelsen af 2021.

 

NB: Kun på de nævnte campingpladser, hvor der er sæsongæster, har gæsterne også fået direkte besked.