Knæk Cancer Susan Vangedal og Dennis Christensen går igen i år til kamp mod cancer i TV2s store indsamlingsshow Knæk Cancer. Sidste år samlede DCU-Camping Flyvesandet 15.720 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Den rekord håber værtsparret at slå i år. Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Knæk Cancer

DCU-Flyvesandet Strand Camp går til kamp mod cancer

Målet er klart: Sidste års flotte indsamling på 15.720 kr. til TV2s store indsamlingsshow Knæk Cancer skal overgås. Det skal ske med banko og auktion på DCU-Flyvesandet Strand Camp den 26. oktober.
Annonce

DCU-Flyvesandet Strand Camp går til kamp mod cancer i uge 43. Det er en flok frivillige fastliggere, der sammen med lejrchef Susan Vangedal står bag arrangementet, og målet for årets arrangement er ikke til at tage fejl af – vi skal have indsamlet flere penge end sidste år!

Sidste års arrangement med biks & banko var en kæmpe succes. Her mødte cirka 100 personer op og deltog i spisning, bankospil og auktion. Det resulterede i, at der blev indsamlet 15.720 kr. Pengene blev ringet ind til TV2s store indsamlingsshow Knæk Cancer og doneret til Kræftens Bekæmpelse.

Faktisk er indsamlingen allerede i gang, og har været det længe, fortæller Susan Vangedal.

– Allerede til sidste års julemarked donerede en lokal borger, Kirsten Olesen, nogle små søde juledekorationer, hvor salget skulle doneres til dette års knæk cancer arrangement, siger hun og fortsætter:

– To piger på pladsen har allerede fra sæsonstart solgt perleplader og figurer, hvor beløbet går ubeskåret til Knæk Cancer ved årets indsamling. Derudover har de i højsæsonen lavet UV-armbånd, som er blevet solgt i butikken til samme formål. Sidst, men ikke mindst, går overskuddet fra pladsens store påskefrokost i år også til Knæk Cancer indsamlingen på Flyvesandet.

 

Kontakt:

Lejrchef Susan Vangedal, tlf. 61 62 01 66

Campist Hanne Kingo Andersen, tlf. 40 61 80 01 (mobilepay)

Der er kun plads til 100 personer ved arrangementet, og pladserne besættes efter først til mølle.

Årets program lørdag:

Den 26. oktober fra kl. 18:00

Biksemad med spejlæg inklusiv en øl eller en vand

Bankospil inklusiv seks plader

Mulighed for at købe kaffe og kage til 20 kr. beløbet går ubeskåret til Knæk Cancer

Auktion

Kaffe, hygge og optælling af det samlede bidrag, der slutteligt ringes ind til Knæk Cancer

Hele arrangementet koster kun 100 kr. pr. person, og beløbet går ubeskåret til Knæk Cancer.

Tilmelding og betaling senest den 20. oktober