DCU-Camping Mejdal skifter navn til DCU-Camping Holstebro Sø, og samtidig overtager Trine og Mahmoud værtskabet på pladsen i 2020. DCU-Camping Mejdal skifter navn til DCU-Camping Holstebro Sø, og samtidig overtager Trine og Mahmoud værtskabet på pladsen i 2020. Foto: DCU-Camping Holstebro Sø
DCU Campingpladser

DCU-plads får nyt navn og nye værter i 2020: Trine og Mahmoud flytter ind

DCU-Camping Mejdal skifter navn til DCU-Camping Holstebro Sø og får samtidig nye lejrchefer.
Annonce

Tekst: Torben Brandt

 

Pladsen er den samme, men når campisterne til foråret ruller ind, har DCU-Camping Mejdal både skiftet navn og fået nye lejrchefer.

– Campingpladsen har skiftet navn til DCU-Camping Holstebro Sø. Vi foretager navneskiftet, fordi folk rejser efter geografien, og navnet Mejdal er ikke alment kendt. Turismen i Holstebro er inde i en rigtig fin udvikling, og ved at skifte navn kan vi læne os op ad byens popularitet, og samtidig er det bare mere logisk for kunden, at Holstebro indgår i pladsnavnet, forklarer landsformand i DCU, Anne-Vibeke Isaksen.

 

Nye lejrchefer på DCU-Camping Holstebro Sø

DCU Camping Holstebro Sø er et mere logisk pladsnavn for kunderne, vurderer DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen.
DCU Camping Holstebro Sø er et mere logisk pladsnavn for kunderne, vurderer DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen.
Foto: Lasse Løndahl Henriksen
Det er dog ikke den eneste store forandring, der sker på campingpladsen i Holstebro. Efter mere end 20 år som lejrchefer har ægteparret Gerda Kragelund og Bent Gjedbo valgt at gå på pension og nyde et velfortjent otium. Men jobbet bliver i familien, for når stafetten gives videre, overtages den af Trine Kragelund og Mahmoud Hamad, som er de hidtidige værters datter og svigersøn.

 

– Først og fremmest skal der lyde en stor tak til Bent og Gerda, som har valgt at gå på pension efter at have ydet en kæmpe indsats for DCU. Dernæst er det virkelig glædeligt, at Trine Kragelund, som er vokset op på campingpladsen og kender den som sin egen bukselomme, har sagt ja til at overtage pladsen og flytte ind sammen med sin mand og deres tre børn. Jeg er ikke i tvivl om, at Trine og Mahmoud vil videreføre alle de gode ting, som allerede er på pladsen i dag, men jeg er også overbevist om, at de vil se på den med nye øjne og dermed på længere sigt måske tiltrække flere gæster fra deres egen generation, vurderer Anne-Vibeke Isaksen.