Kvalitetstæpper fra AnnTex til Adria campingvogne Ann Kjær fra AnnTex og Per Højgaard fra Adria er gået i samarbejde for at tilbyde kvalitetstæpper til Adria campingvogne. Foto: Adria Danmark
Campingvogne

Dansk firma producerer tæpper til Adria-campingvogne

Adria i Danmark er gået i samarbejde med den danske tæppeproducent “AnnTex” om markedsføring af to eksklusive og skræddersyede tæpper, der passer perfekt i Adrias design.
Annonce

Hører du blandt dem, som er mere til tæppe end trægulv? Og er du campist? Så er der godt nyt til dig.

Det danske firma AnnTex har i mange år været specialiseret i fremstilling af skræddersyede kvalitetstæpper til campingvogne, og nu er firmaet gået i formelt samarbejde med Adria i Danmark.

– Vi har sammen udvalgt to tæppedesigns, som passer perfekt i Adrias modelprogram. Så uanset om du vælger en dyr eller billig model, vil et af de to tæpper passe i designet, forklarer indehaveren af AnnTex, Ann Kjær.

Ved at indgå i et formelt samarbejde forventer parterne at kunne øge salget af tæpper, og det har gjort, at man får et komplet skræddersyet tæppesæt for knap 3.800 kr.

DET SKAL VÆRE NEMT 

Sandy nature og Dark nature Antex tæppedesigns til Adria campingvogne
De to tæppedesigns er den lyse »Sandy nature« til venstre og den lidt mørkere »Dark nature« til højre.
Foto: Adria Danmark
Tæpperne kan købes hos Adria-forhandlere landet over efter samme pris-filosofi, som Adria er kendt for – nemt og simpelt.

Derfor er der også kun to forskellige designs, som begge koster det samme. Hertil er der to priser – en for vogne med indvendige mål op til 5,89 meter og en for vogne som er større.

– Det var vigtigt for os at gøre det nemt at tage en beslutning, og det synes vi selv, at vi er lykkedes rigtigt godt med, forklarer Per Højgaard fra Adria.

De to tæppedesigns er skræddersyede til 2020-modellerne, og AnnTex sælger tæpperne direkte til forhandlerne udenom Adria, hvilket har medført, at man kan komme op med en meget skarp pris.

Tæpperne findes i to designs med vejledende pris på henholdsvis kr. 3.795,- og 4.795,- for vogne under og over 5,89 meter indvendig længde. Du kan allerede nu se tæpperne hos udvalgte Adria-forhandlere landet over.