Damsgaard bliver Fendt-forhandler Damsgaard Caravan er beliggende på Funder Bakke i Silkeborg og sælger campingvogne fra Fendt, teltvogne fra Camp-let og udstyr fra de førende leverandører af campingudstyr. Pressefoto
Nyheder

Damsgaard bliver Fendt-forhandler

Fendt bliver det eneste campingvognsmærke, Damsgaard Caravan i Silkeborg fremover forhandler.
Annonce

Redigeret af: Torben Brandt

September 2019

 

Fra sæson 2020 kommer der til at stå campingvogne fra Fendt i butikken på Funder Bakke ved Silkeborg. Og det bliver det eneste campingvognsmærke, Damsgaard Caravan fremover kommer til at sælge.

– Der er sket en hel del nyt i forretningen, og vi har besluttet os for at ville satse på at forhandle Fendt campingvogne som det eneste campingvognsmærke i huset. Mange mener måske, at det er underligt med kun ét mærke, men for os giver det mening. Fendt er uovertruffen kvalitet fra den mest prisbillige serie Saphir og op til topmodellen Brilliant, der er ren luksus. Og de seks forskellige serier er så forskellige, at det nærmest er som at have seks forskellige mærker, siger Bo Damsgaard.

Forretningen vil tage et bredt udvalg af Fendt-campingvogne hjem i butikken, men især enkeltsengsvognene vil have høj prioritet.

– Vi har valgt at tage et bredt udvalg hjem med fokus på enkeltsengsvogne. Der er dog selvfølgelig også både dobbeltsengsvogne og køjevogne. Vi får bl.a. en Saphir 650 SKM hjem, der er en køjevogn med op til 6 sovepladser, siger Bo Damsgaard.

 

Camp-let rykker

Damsgaard bliver Fendt-forhandler
Damsgaard Caravan har også fået en flot Isabella udstyrsafdeling med stort set alt i Isabella tilbehør. Det er alt fra deres livsstilsprodukter til reservedele. Isabella har haft et par mand ude og sætte den op, så den er toptunet.
Pressefoto
Men nye Fendt-vogne i butikken er ikke det eneste interessante, der sker på Funder Bakke. Også salget af forretningens Camp-let vogne rører på sig.

– Efter at vi har optimeret vores Camp-let udstilling, sælger vi Camp-letter som aldrig før. Vores flotte, nye indendørs udstilling giver kunden mulighed for at fornemme Camp-let’erne og giver dem også mulighed for at se stort set alt, hvad der er af ekstraudstyr, siger Bo Damsgaard.

– Camp-let markedet har desværre stået lidt stille en lang periode, men nu er det som om, der er ved at komme godt gang i det igen. I hvert fald for os. Kunderne bruger gerne op til 100.000 kr. på den helt rigtige teltvogn, siger Bo Damsgaard og tilføjer, at Camp-let passer rigtig godt ind i

tidens miljørigtige trends.

– Den kan trækkes af stort set alle biler – også mange el-biler – og man kommer tættere på naturen. Samtidig har man den høje komfort og rigtige senge at sove i samt et godt opholdsområde. Hvis en standardopsætning ikke er nok, kan man nærmest udvide uendeligt med ekstra fortelte, solsejl, annekser med mere, siger Bo Damsgaard.

Derudover har forretningen en flot Isabella udstyrsafdeling, som Isabella-personale har indrettet med stort set alt i Isabella tilbehør.