DCU-Camping Hesselhus - Pool

Nu åbner poolen

Både i Kristi himmelfartsdagene og i pinsen er der talrige arrangementer på DCUs campingpladser. På de pladser, der har pool, åbner swimmingpoolen Kristi himmelfartsdag.

Tekst Torben Brandt 

Selvom Store Bededag er droppet, er der fortsat gode muligheder for at snuppe en forlænget campingweekend eller en miniferie. Allerede torsdag 9. maj byder den første chance sig til Kristi himmelfartsdag. 

Er du en vandhund, skal du huske badetøjet, for Kristi himmelfartsdag markeres ved, at poolen åbner på alle DCU-pladser med pool (Hesselhus åbner senere). Er du ikke til at bade, er der mange andre muligheder for underholdning de kommende uger, som du kan se i det udpluk, vi bringer herunder. Du kan læse mere om aktiviteterne på den enkelte plads på dcu.dk. 

Kristi himmelfartsdagene 

Poolparty 

På DCU-Camping Ebeltoft – Mols gør de en fest ud af det, når poolen åbner torsdag 9. maj kl. 13, for campingfatter tager den første tur ned ad rutsjebanen, og efterfølgende er der poolparty frem til kl. 16 med musik og salg af pølser, øl og sodavand. Også på DCU-Camping Gjerrild Strand sælges der øl, vand og grillpølser, når poolen åbner kl. 12. 

Image
DCU-Camping Gjerrild - Krea

Kreativt værksted 

Flere af campingpladserne inviterer til kreativt værksted. Det gælder blandt andet på DCU-Camping Holstebro Sø, hvor der søndag 12. maj er formiddag-krea med perler og tegneredskaber. Også DCU-Camping Åbyskov Strand er i det kreative hjørne med et krea-værksted lørdag 11. maj, mens der på DCU-Camping Ebeltoft – Mols inviteres til krea-værksted om fredagen. 

Madvogn og grillhygge 

Hvis du ikke selv vil lave mad, kommer der en madvogn på DCU-Camping Ebeltoft – Mols fredag fra 11-20, mens ”Guldkyllingen” Kristi himmelfartsdag kommer på DCU-Camping Lyngvig Strand. Vil du selv stå for maden, er der på mange af campingpladserne fælles grill- og bålhygge eller fællesspisning, blandt andet på DCU-Camping Aarhus – Blommehaven, DCU-Camping Tranum og DCU-Camping Rørvig Strand. På DCU-Camping Flyvesandet Strand inviteres til ost og pølsebord om fredagen. 

Image
DCU-Camping Hesselhus - Minigolf

Disko og minigolf 

På DCU-Camping Rågeleje Strand er der minigolfturnering for børn fredag 10. maj klokken 15. Også på DCU-Camping Hesselhus spilles der minigolf, når det fredag kl. 11 gælder om at få færrest slag på sidste hul. Hvis børnene hellere vil svinge hofterne end golfkøllen, inviterer DCU-Camping Rørvig Strand fredag 10. maj på børnedisko for både små og større børn. 

Dabs-dag og vinsmagning 

På DCU-Camping Rørvig Strand er der vinsmagning lørdag 11. maj kl. 13, når en repræsentant fra vinfirmaet VinoVida byder på smagsprøver. Gæster, der Kristi himmelfartsdag bor på DCU-Camping Lyngvig Strand, kan spise fladfisk til ”Tørret Dabs-dag”, som er en årligt tilbagevendende tradition i Hvide Sande. 

Pinsen 

Loppemarked 

DCU-Camping Tranum inviterer til loppemarked lørdag i pinsen fra 10-14. Alle er velkomne, så har du noget, du gerne vil sælge, så tag det med. Om aftenen tændes der op i fællesgrillen. Også DCU-Camping Odense holder loppemarked på pladsen lørdag 18. maj. Det foregår ved, at der stilles borde frem til alle de ting, campisterne finder i gemmerne, og så kan der handles. 

DJ spiller op 

På DCU-Camping Flyvesandet Strand kan danseskoene blive luftet, når der pinselørdag inviteres til hygge på plænen tilsat musik fra DJ Steen Hartz. 

Atletik på programmet 

DCU-Camping Hesselhus er i det aktive hjørne søndag 19. maj, hvor den står på længdespring og 100 meter løb på boldbanen. Mandag 20. maj foregår det i et noget roligere tempo, når der inviteres til gratis minigolf på campingpladsen. Også på DCU-Camping Rågeleje Strand står der atletik på programmet, når børnene søndag 19. maj inviteres til at dyste mod hinanden i 5-kamp. 

Flødebollekanonen kommer 

Børn og barnlige sjæle skal tage sig i agt på DCU-Camping Ebeltoft – Mols lørdag i pinsen, hvor der lørdag kl. 15 kommer en flødebollekanon ved tipien. 

Se pinsesolen danse 

På DCU-Camping Aarhus – Blommehaven inviteres de morgenfriske, der har lyst til at se pinsesolen danse, en tur på stranden søndag morgen, hvor der er morgenbrød, kaffe og Gammel Dansk. 

Image
DCU-Camping Holstebro - Pandekager

Pandekager og popcorn 

Camping og bålhygge går hånd i hånd, også på DCU-Camping Holstebro Sø, hvor der om lørdagen i pinsen laves pandekager og popcorn over bål. Også på DCU-Camping Rågeleje Strand tændes der op i bålet om lørdagen, hvor der ristes skumfiduser. På DCU-Camping Åbyskov Strand behøver du ikke at stå for maden selv, for her er der madvogn fra 17-20 om søndagen, og det samme er der på DCU-Camping Ebeltoft – Mols, hvor madvognen er på campingpladsen om søndagen fra 11-20.

Læs mere om DCU Campingpladser

Bestil ophold på DCU Campingpladser

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her