6. Kreds

Vin tur til Mosel

-
2650.00

 

Vintur til Mosel

Tilmelding til turen løber i perioden 9. august - 30. august og foregår via kredsens hjemmeside. Der bruges ”først til mølle” ved tilmeldingen og du får derfor straks besked på, om der er plads på turen. Senest 5 dage efter tilmelding skal stævnegebyr være indbetalt ellers bortfalder reservationen. Du skal være logget ind på DCU’s hjemmeside for at få mulighed for at tilmelde dig. Husk at skrive medlemsnummer ved indbetaling.

Pris for 7 overnatninger, 3 vinsmagninger, bustur, sejltur med kaffe og kage, Madpakke og en 3-retters menu er kr. 2.650 for en enhed med 2 personer. Enhed med 1 person kr. 1.725 og kr. 1.175 for en ekstra person i vognen. Strøm afregnes med lejrchefen.

Enheder med hund ligger normalt i et særskilt afsnit på pladsen, men vi har fået lov til at have hund på pladsen, så længe vi holder hundene i vores eget område.

Der sker i øjeblikket ændringer af indrejse betingelser i Tyskland , vi kan derfor ikke med sikkerhed sige, hvilke restriktioner der gælder på tidspunktet for turens start, alle opfordres til at selv undersøge og overholde gældende rejserestriktioner inden afgang.

 

Læs mere her

Med venlig hilsen

Dorthe og Lars Foged
Anna Lene og John Pedersen

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Log ind her