Medlemsfordel

Øresundsakvariet - 30 %

Info
Spar 30 % i entrébillet for hele familien
Annonce

Øresundsakvariet - Rør ved en krabbe og klap en fisk

Spar 30 % i entrébillet for hele familien som medlem af DCU

Øresundsakvariet i Helsingør viser dig det liv, der findes under havoverfladen i Øresund. Her kan du møde farvestrålende fisk, små hajer, rokker, blæksprutter og store hummere.

Du må endda røre ved både krabber, fladfisk, søstjerner, rokker og hajer i vores dertil indrettede røre-bassiner - hvis du tør.

Billede

Akvariet er en hyggelig lille perle af et saltvandsakvarium, der har specialiseret sig i at vise Øresunds spændende og farverige dyre- og planteliv frem. For Øresund er fuld af et fantastisk, overraskende og for mange fuldstændigt ukendt liv - et liv, du kommer helt tæt på ved et besøg i akvariet.

Hver time er der fodringer i forskellige akvarier, og der er altid dygtige formidlere til stede i akvariet. De vil fortælle dig om de mange fisk og havdyr, du kan se i udstillingen, og svare på alle de spørgsmål du har.

Du kan besøge akvariet inden for dets åbningstider. Tjek deres hjemmeside for information om åbningstider og priser.

Vandlaboratoriet - et lille stykke af Øresund!

På Helsingør Nordhavn (3 minutters gang fra Øresundsakvariet) åbnede Øresundsakvariet i sommeren 2018 det flotte Vandlaboratorium, hvor alle helt gratis kan se et lille snit af livet i Øresund: Det er indrettet med stenrev, tangrev og sandbund, og der bliver jævnligt sat fisk og dyr ud, så er altid er noget spændende at kigge på.
For eksempel kan du se stimer af tobis, fladfisk, havkarusser, forskellige nålefisk, krabber, hornfisk og meget andet.

Det er tilladt at fiske med net i Vandlaboratoriet, og du må gerne fange krabber i bassinet - så længe du er forsigtig og smider fiskene og krabberne tilbage i bassinet igen, når du har kigget lidt på din spændende fangst.

Billede

Husk selv at medbringe net, spand og eventuelt krabbestænger. I højsæsoner og ferieperioder er der guidede ture til Vandlaboratoriet.

Som DCU-medlem får du 30 % rabat på nedenstående priser - op til 5 personer. 

Årskort til Øresundsakvariet giver gode ekstra fordele:

  • 10 % rabat på alt i shoppen
  • 15% rabat hos DAZA attraktionerne: Auqa, Den blå planet, Ree park, Fjord og bælt, Giveskud Zoo, Jesperhus, Kattegatcentret, Knuthenborg safaripark, Nordsøen Oceanarium, Odense Zoo, Randers regnskov, Fiskeri- og søfartsmuseet - Esbjerg, Skandinavisk Dyrepark, København Zoo, Aalborg Zoo

HUSK at medbringe og fremvise dit DCU-medlemskort

Øresundsakvariet

Strandpromenaden 5

3000 Helsingør

Øresundsakvariet

Tlf: 93 50 96 43