Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Medlemsfordel

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Som DCU-medlem får du rabat på entrebilletter

Adresse
Koldkrigsmuseum Stevnsfort
Korsnæbsvej 60
4673 Rødvig
Tlf. 56 50 28 06 – hverdage kl. 09.00-14.00
Info
Fri adgang for én person til terræn
Annonce

Oplev undergrundens hemmeligheder!

NATO's front mod øst igennem Den Kolde Krig var Stevnsfort. En underjordisk atomsikret militærbase - gravet ind i klinten.

Igennem 40 år var bemandingen på fortet klar til krig døgnet rundt. Tag med på guidet tur i undergrunden og oplev den fantastiske fortælling om Den Kolde Krig og den rolle Stevnsfort havde.

Den Kolde Krig påvirkede enhver, der levede i perioden. På Koldkrigsmuseum Stevnsfort minder vi dig om en historie, som du måske kan huske, men slet ikke kender. Under Den Kolde Krig var Stevnsfort en brik i Danmarks og NATO’s forsvar. Halvøen Stevns ville ligge i allerforreste frontlinje, hvis der udbrød krig mellem øst og vest. Derfor byggede man Stevnsfort, og i 40 år holdt man her øje med fjenden.

I dag kan du på en guidet tur opleve det underjordiske fort, som det så ud dengang. Ethvert besøg på fortet er en ny og særlig oplevelse. I selskab med en af museets engagerede guider får du nærværende og levende fortællinger om den kolde krig i en unik og autentisk ramme.

Hvordan kan tilbuddet benyttes?

Som DCU-medlem får du 15% rabat på entrébilletter op til 2 voksne og 3 børn pr. medlemskort. Gyldigt medlemskort skal fremvises ved køb af billetter.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Da der er begrænsede pladser på turene, anbefales det at booke billetter på forhånd på Tilbuddet gælder hele sæson 2022.

Der er kun adgang til undergrunden på guidede ture. Turen i undergrunden er ikke for gangbesværede.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort