Forlystelse på Bakken

Medlemsfordel

Bakken

Der er noget om snakken, der er sjovest på Bakken

Adresse
A/S Dyrehavsbakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
Info
10 % rabat på turbånd bestilt online
Annonce

Ude i Dyrehaven finder du Bakken – verdens ældste forlystelsespark! Vi har alt lige fra de helt vilde forlystelser til hyggelige og børnevenlige forlystelser. Hvad end du er til vandpjaskeri, sus i maven, vind i håret eller bare søger en hyggelig tur for hele familien, findes der en forlystelse til dig.

Bakken byder på sjove forlystelser for alle aldre, og der er hele 32 at vælge imellem - lige fra karruseller og Thrill Rides til rutschebaner, så uanset om du er stor eller lille, kan du få sus i maven.

Her er rutsjebaner, karruseller, faldtårne, radiobiler, vandrutschebaner, pariserhjul og meget mere, så du kan være sikker på, at der er masser af sjov på Bakken. Udover de kørende forlystelser, er her også masser af spil, så der er noget for alle aldre og lyster.

Den gamle Rutschebane

Bakkens ubetinget mest populære forlystelse er den gamle Rutschebane, der stod færdig den 16. maj i 1932. Rutchebanen er bygget af træ, og den er 852 meter lang. Det højeste punkt er 22 meter og ned af den højeste bakke når farten helt op på 75 km/t. Turen varer gennemsnitlig 2 minutter og 30 sekunder. Så hvis du er til vind i håret og sus i maven, er Rutschebanen lige en forlystelse for dig.

Turbånd til alle Bakkens forlystelser

Turbåndet giver adgang til alle forlystelser på Bakken – hele dagen. Der er dog max. 10 ture pr. forlystelse. Turbåndet koster 299 kr. ved køb på Bakken. Lige nu kan du få 10 % rabat på turbånd som DCU-medlem. Login for at se hvordan du opnår rabatten. 

Gratis entré

Bakken har altid gratis entré – også under koncerter og børneunderholdning. Du skal derfor kun betale for turbånd eller billetter til dem i selskabet, der ønsker at prøve forlystelserne.

Underholdning og aktiviteter for hele familien

Hele sæsonen igennem har Bakken masser af god underholdning for hele familien. Så hvorfor ikke kombinere en tur i de sjove forlystelser med en koncert eller sjov underholdning for hele familien.

Tog lige til døren

S-togslinjen C går helt til Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur, så er I på Bakken. Øresundstoget stopper også ved Klampenborg station. Derudover har Bakken en stor parkeringsplads lige ved døren. Det er med andre ord nemt at komme til Bakken, hvad end I er i bil eller tager offentlig transport.

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind