Vogne og udstyr

Valg af vogn: Køkkenplacering

Tak for svarene under tråden &quote;Valg af vogn: Vægt / størrelse&quote;. Vi kigger nu efter lidt mindre vogne end en Hobby 560. Men det leder til et andet spørgsmål:
Svigerforældrene havde engang en vogn fra 1989 med køkken i forteltsiden. De var trætte af larmen fra køleskabet (Electrolux) når de opholdt sig i forteltet. Er køleskabe i nyere campingvogne mindre støjende, eller bør man foretrække en vogn med køkken i modsat side?

Skrevet af , 29-01-2004 - 17:00

MCB Test

Skrevet af , 01-01-2001 - 21:29

Jeg vil bare lige fortælle at vi har en vogn med køkken i bagenden, det er helt fint ingen lugtgener m.v. i forteltet, men vognen er utrolig svært at pakke vægtmæssigt, så denne type kan jeg nok ikke anbefale.

Skrevet af , 31-12-2000 - 06:50

Knud Pedersen - Det kunne tænkes at caravan-fabrikanterne havde prøvet at ligge på de små standpladser i Italien hvor vognen er myret ind i en hæk for at give plads til fortelt. Her er det umuligt at komme til serviceluger m.v. i vognens venstre side.

Skrevet af , 29-12-2000 - 16:14

Det kan være svært at slippe af med varmen fra køleskabet, når ventilationsristen går ud i forteltet. Bl.a. Solifer havde på et tidspunkt store problemer med denne placering, og valgte efterfølgende at spejlvende vognen. Hvis du er medlem, kan du frit og kvit konsultere DCUs tekniske afdeling for en uddybning, Spørg efter Stefan Rosendahl fra tirsdag morgen.
Med venlig hilsen
og godt campingnytår
Jørgen W. Frøhlich
Dansk Camping Union

Skrevet af , 29-12-2000 - 14:12

Vi havde endgang en Bürstner 380 med køkkrn mod forteltet, der lugtede altid af mad i teltet og det var svært at holde en rimelig temperatur i køleskabet. Efter at vi har skiftet til en Knaus med køkken i den &quote;rigtige &quote;side er dette problem løst. Det undrer mig at caravan fabrikanterne ikke tænker sig bare en lille smule om når der konstrueres nye vogne. Bla. er det også hamrende irriterende at strønindtag, vandtank,og toiletlue placeret i forteltsiden, det skulle da være muligt at finde på noget andet, evt. ved at flytte studse og montere lidt længere ledninger.
Knid

Skrevet af , 29-12-2000 - 13:27

Vi har haft en Bürstner med køleskabet i forteltsiden og syntes at der altid var varmt i køleskabet når vi havde forteltet påsat, især under varmere himmelstrøg.
Så da vi skiftede campingvognen ud med en ny i 1999 tænkte vi meget over det med køleskabet og valgte en Hobby 495 UF med køleskabet væk fra forteltet og det har vi ikke fortrudt. Samtidig kan vi åbne vinduet, således at os og damp fra madlavning fiser ud i det fri. Det med larmen synes jeg ikke var et problem og i den nye vogn hører vi det slet ikke.
mvh
Bendt